Forårets Tasker

Tilbage til de rå og casual elementer.15. marts, 2011 - kl. 14:20
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Fornuftens årti har sat et gennemtrængende præg på forårets tasker. Alt det Haute Couture agtige er væk. Afløst af de grove materialer, det velgørenhedsagtige og miljørigtige inspireret design, kombineret i en maskulin, rå, enkel og det helt igennem casual kombination. Kort sagt, den rå og maskuline udgave af the shoppingbag! 

Connery.dk giver jer, et par eksempler til inspiration.
Den enkle.

En rå, enkel og casual udgave fra mærket Universal Works (som i den grad er inspireret af de rå materialer). Med diskret ”hvor kommer jeg fra” mærke, men stadig uden iøjnefaldende detaljer. En simpel, alsidig og maskulin udgave af hverdagstasken.
Den Detaljerede

En mere detaljeret og rummelig udgave, (fra mærket Filson) med sidelommer og rå stropper. Igen i den rå lidt armygrønne/ ørkenfarve. En perfekt, alsidig og neutral accessories, som gør styling mulighederne utallige.
Den stilrene.

En mere stilren og casual business version, i kernelæder fra mærket Ally Capellino. Et godt og mere klassisk alternativ til de rå udgaver i grove kanvas materialer, som både signalerer maskulinitet og enkelthed i den mere pæne og stilrene kategori.
Den Skandinaviske.

De farverige versioner fra det skandinaviske mærke Sandqvist, blev spottet under modeugen i februar, men der er allerede flere gode, rå og farverige alternativer (selvfølgelig i grove maskuline materialer) på deres egen webshop http://www.sandqvist.net
Forårets nye tendens er: det velkendte shoppingbag design, i en kategori for sig selv. Alt andet end de Haute Couture inspireret, miljøvenlige og velgørenhedsagtige highstreet versioner vi er vant til.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen