Feature Female- Jackie Navarro taler ud

Få Jackie Navarros ærlige mening om mænd, mode og stil9. august, 2012 - kl. 14:10
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Artikel skrevet af Leonarda Otakari.

Hun er døbt Jackie-Lee Jade Otakari Navarro. Født 1986. Finsk/svensk mor med russiske aner og fillipinsk/spansk far. Opvokset på Rødovre og Nørrebro. De fleste kender hende som Oliver Bjerrehus’ ekskæreste, glamourmodel, ”brystbomben”… de fleste ved, hvem hun er, eller de har i hvert fald en mening om, hvem hun er. Det tager hun ikke så tungt, selvom hun godt kan blive lidt irriteret over, at folk nogle gange har et helt forkert indtryk af hende. Hun har rejst og boet både i USA og i Italien, hvor hun arbejdede som model. Festet med jetsettet på Ibiza og Cannes. Hun har lavet ballade... De seneste par år er der dog sket en masse nyt i Jackies liv. Hun er blevet mor, gift og hun er gået fra ”brystbombe” til business woman med oprettelsen af hendes virksomhed Selected Bloggers, og i dag skal jeg krydsforhøre hende om hendes forhold til stil, herremode, lækre mænd, og hvad hun synes er god stil.

TIRSDAG DEN 7. AUGUST 2012

Klokken er 17.20 da jeg starter mit Skype interview med Jackie. Hun ser frisk og oplagt ud, selvom det er tydeligt, at hun har meget travlt (hendes søn på to år, Theodor, hopper rundt i baggrunden, red.)
 
I aften skal hun overvære Elite Model Look 2012 finale, og i morgen starter Copenhagen Fashion Week…
 
Hvordan har du det med Copenhagen Fashion Week?
Det er de to sjoveste uger om året… normalt! Stil og mode betyder rigtig meget for mig.
 
Hvad betyder det for dig?
Meget! Haha. Omkring 80% af min hverdag. Nej vent 50%...  hun griner og rømmer sig lidt. Aj det er faktisk en stor del af både min hverdag, og den person jeg er. Jeg er nok lidt miljøskadet på det punkt… Jeg har arbejdet så længe med mit udseende, bl.a. som model, så det er blevet en hel naturlig del af mig.
 
Hvor får du din inspiration fra?
Gaden… fra magasiner bl.a. COVER. Alt hvad jeg ser til hverdag kan inspirere mig – også meget specifikke ting som fx et fedt mønster eller en fed person.
 
Hvordan ville du beskrive din egen stil?
Jeg har været igennem flere forskellige perioder i mit liv. Da jeg var yngre , var jeg nok lidt… ehm vulgær? Jeg havde jo også en ret stor barm! Senere havde jeg en periode, hvor jeg faktisk prøvede at skjule mig i stort poset tøj, fordi jeg ville gemme mig. I dag er min stil nok en blanding af noget meget feminint og klassisk med noget mere råt og rock’n’roll. Det pæne med en kant.
 
Det er tydeligt, at Jackie tænker tilbage, mens hun svarer, og hun tager sig god tid
Jeg har nok ændret mig rigtig meget egentlig, og jeg føler, at jeg er der, hvor jeg skal være nu.
 
 
Dine yndlingsmærker/designere til mænd?
Af deciderede mærker er jeg ret glad for David Andersen, Dior… og ham der… Kris van Assche? Hun smiler usikkert ved udtalen af navnet
 
Hvilke mænd synes du klæder sig bedst i Danmark? … i udlandet?
Stig fra DAD er super cool – jeg eeeeelsker hans stil. Jared Leto er også ret cool. Nok fordi de passer så godt ind, i de roller de har. Stig er rock n roll. De er gode til at mixe, og har helt deres egen stil. Men måske mangler de bare lidt farver engang imellem?
 
Hvem kunne godt bruge en stylist eller lidt hjælp?
Tom Shelleck – total krise. Hvis jeg var hans stylist ville jeg pimpe ham lidt op. Han er lidt for morfar i forhold til hans alder. Han kunne godt lige give den lidt, du ved… hun knipser med fingrene og løfter det ene øjenbryn...
 
Hvad ser du efter i en mands stil?
Det er vigtigste er, at stilen hænger sammen med personligheden… og humøret. Man kan som regel godt vurdere nogenlunde, hvordan personen er og har det via tøjet. Jeg er faktisk til lidt af hvert – både det klassiske og rock n roll. Stil er vel også charme, ikke?
 
Din mands stil?
Meget klassisk – og meget selvsikker. Det faldt jeg for. Han hviler i sig selv- som en rigtig mand og far skal - hun smiler og bliver lidt eftertænksom
 
Hvad kan du ikke fordrage ved mænds stil?
Ekstremt. Grimme. Sko. Altså hvis tingene ikke passer sammen, det er… ikke godt. De der helt grimme firkantede, klodsede kæmpesko fra 90’erne, dem hader jeg. Det værste er dog nok, når de prøver at være noget, de ikke er.
 
Er der specifikke trends, du ikke forstår?
Alt for meget hip hop – altså overdrevent hip hop. Alt sådan noget mega oversize, som sidder ned over knæene. Det er forfærdeligt, når det hænger helt ned til lårbenene. Lidt baggy er ok – men ikke ’all the way’…
 
Hvordan skal en mands hår se ud?
Rent! Der bliver grint heftigt efter hendes meget umiddelbare reaktion. Han skal være ren… Ej har ikke nogen specifikke præferencer, men jeg er ret glad for langt hår.
 
Hvad skal mænd have på i byen?
Selvtillid! Tøjet kommer bagefter… scroll up… scroll ned… tjek!… nu kan vi snakke…
 
Hvad glæder du dig mest til at se under modeugen?
Uh det er svært….Asger Juul Larsen… Avia of Scandinavia. Der er mange… David Andersen…
 
Hvilken fest kan man typisk fange dig til under modeugen? Hvilke steder?
Nok Simons… eller noget andet… måske Zen?
 
Dit næste køb til din mand? Hvorfor?
Han er jo en jakkesætsfyr… så måske en lækker charmeklud eller et klassisk ur. Hov det var to ting.
 
Nu er det tydeligt, at Jackie må videre… Theodor vil have opmærksomhed, og de skal snart af sted til Elite Model Look, så jeg siger tak og vinker farvel til min lille nevø.

Hvis du vil vide mere om Jackie, kan du følge hende på hendes personlige blog på Selected Bloggers, hvor hun hudløst ærligt lader læserne følge med i hendes liv og strabadser. 

Hvad siger læserne - hvad er jeres indtryk af Jackie?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen