FC Barcelona spiller har fået ny profession

Gerard Piqué, den blot 25-årige FC Barcelona fodboldspiller, og snart far til Shakira’s (35) første barn, kan nu tilføje ny beskæftigelse til CV’et: model.30. september, 2012 - kl. 16:00
Forfatter: Alicia Regina Sørensen Fava


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Man kan jo ikke være skarp til det hele
Hans levebrød er ikke at posere foran kameraet, men at være forsvarspiller i et af verdens bedste fodboldhold. Alligevel har den katalanske fodboldstjerne stået model for det spanske modehus, MANGO’s herrekollektion HE, de sidste fire kollektioner.

Det er ikke nok bare at se godt ud, men derimod skal man som model elske kameraet og føle sig tilpas med at posere foran linsen. Alligevel formår han at komme godt ud af det, skinne igennem på billedet og levere varen, selvom han er på udebane. At dømme efter hvordan han poserer i billedet til højre, er næste mål muligvis at blive det næste ansigt for Martini.
Her ses den ægte Martini mand, som måske bliver udskiftet med Gerard Piqué.
HE by MANGO kollektionen efterår/vinter 2012-2013

Tøjet som prismæssigt balancerer mellem H&M og ZARA, er hovedsageligt casual, men har også en mere formel og stilet sektion (som kan ses ovenover i galleriet), som klæder Piqué allerbedst. Ét er sikkert, brugen af fodboldspilleren som eye catcher tilsætter tøjet glans og en større efterspørgsel på tøjet han ses i selvom tøjet han reklamerer for ikke er tøj af god kvalitet eller har et nytænkende udtryk. Skovmandsskjorten er fx ikke et nyt fænomen i modeverdenen, men alligevel sælger den rigtig godt med denne kampagne. På billedet til venstre, ses Piqué iklædt det efterhånden allesteds sælgende skjorte. Læg også mærke til ZARA’s og H&M’s kollektion, som også indeholder den ternede skjorte.
Zara's viser her hvordan skovmandsskjorten kan blive mere formel og stilet med blazer og slips.
H&M's skovmandsskjorte er stylet i en mere uformel og casual stil, med jeans og seler.
Hvad synes du om HE by MANGO kollektionen? Synes du at den tilbyder noget nyt og spændende til din garderobe? Bruger de Piqué som frontmand, da tøjet i sig selv ikke kan sælge sig selv? Og hvordan synes du fodboldspilleren klarer modelarbejdet?
Hvis du ønsker at se nærmere og måske købe He by MANGO varer, så klik her: http://shop.mango.com/home.faces?state=he_008_IN
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Alicia Regina Sørensen Fava Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen