Fars Dag = Gadgets!

Du havde måske tænkt dig at købe et par sokker i sidste øjeblik, som du plejer? Sidste øjeblik er nu, men du kan stadig nå at købe noget sjovere end sokker.3. juni, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Køb f.eks. en fed gadget online, men husk at posten ikke arbejder på fars dag, så du skal bestille senest mandag! En god fars dag gave er én, der overrasker, og som farmand husker. Det er en sjov gave, der får smilet frem eller en smart gave, der imponerer ved at løse et problem, din far måske ikke engang vidste, han havde - Gadgets er den helt rigtige gave til fars dag!
Det er fars dag den 5. juni - altså nu på onsdag! - og i år har du alle muligheder for at købe en gave, som din far rent faktisk bliver glad for. Det er tanken, der tæller, og der ligger altså ikke meget tanke i et par sokker, så få ham i stedet til at grine eller overrask ham - det er en tanke, der tæller!
Mange mænd af ældre dato køber ikke selv ret mange gadgets, men alle mænd kan lide dem - det er jo legetøj for voksne mænd! Så uanset om din far er ultra hip eller gammel og kedelig, om han har en plat humor eller måske slet ingen humor, så findes der en fed gadget til ham - du skal bare vælge en, pakke den ind og levere den med et smil. Der findes overordnet to slags gadgets: Dem der løser et problem, og dem der får ham til at grine - nogle af dem kan endda begge dele! Og uanset om du er rig, fattig eller nærig, så er der også gadgets, der passer til dit budget.
Razorpit.com
Gadgets for enhver smag til enhver far
Der findes næsten lige så mange gadgets, som der findes fædre, men vi har udvalgt nogle enkelte eksempler til dig som inspiration til din gavejagt:
Alle mænd har brug for en Razorpit til at holde barberbladene skarpe, men ikke alle ved, at den er opfundet. Razorpit er udviklet i Danmark og er designet til at holde barberbladene super skarpe meget længere. Så hvis din far sætter pris på praktiske og økonomiske løsninger, vil han garanteret blive glad for en razorpit.
Mange synger i badet, men i nogen tilfælde kunne en radio derude måske være bedre. Hvis du er enig i det, kan du give din far en radio til badet, som har et sjovt design og samtidig kan underholde og måske overdøve din fars sang. Hvis der også er rigelig lyd på din far, når han sover, kan du med fordel forære ham en Snorewizard - det vil din mor måske også blive glad for.

Made4men.dk
Kaffe er godt, men de fleste kan bedst lide den varm. Det kan dog nogle gange være svært at nå at drikke den, inden den bliver kold, hvis man fx sidder ved computeren og arbejder, og derfor vil din far måske blive rigtig glad for en USB kop varmer. Hvis han også er til hvidvin, vil en smart vinkøler sikkert også falde i rigtig god jord.
Hvis du vil have mere inspiration, eller du bare gerne vil finde den rigtige gave og få købt den i en fart, så klik ind på denne side som er lavet særligt til gaver til fars dag og vælg nemt og hurtigt den rigtige gave til din far mellem de mange forskellige oplagte forslag.

Husk at bestille gaverne senest mandag, så webshoppen kan nå at afsende på dagen - og din fars dags gave kan nå frem i tide!
(De fleste butikker afsender pakker bestilt samme dag omkring kl. 15.00 så bestil inden da)
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen