Få mere mode for pengene med disse råd

6. juli, 2016 - kl. 15:05
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Er du en af mange danske forbrugere, der shopper tøj og mode på nettet? I så fald vil du have mulighed for at få mere mode for pengene, hvis du følger en række basale råd. Besparelserne kan være særdeles attraktive, og det er selvfølgelig ikke noget, du vil gå glip af.

 

Kig efter tilbud, outlet og udsalg

Besøger du en webshop, så bør der altid være en række begreber, du er særligt opmærksomme på – bl.a. tilbud, outlet og udsalg. Støder du på en af disse begreber i forbindelse med din online handel, så kan du højst sandsynligt spare mange penge. Langt de fleste større webshops har en udsalgssektion, hvor du får direkte adgang til skønne besparelser. Det er f.eks. ikke unormalt, at man kan spare op til 70 % på modetøj fra kendte mærkevarer.

 

Køb tøj fra sidste års kollektion

Har du ikke et særligt behov behov for at have det nyeste af det nyeste, så kan du med fordel købe tøj fra sidste års kollektion. Når der bliver lanceret nye kollektioner, sker det nemlig ofte, at de ”gamle” kollektioner bliver dumpet i pris. Det er altså der, hvor du kan gøre en ekstraordinær god handel. Handler du hos en webshop eller i en fysisk butik, er det ikke usandsynligt, at du kan finde en form for restsalg. I den anledning kan du være heldig at finde tøj, der stil- og størrelsesmæssigt passer til dig.

 

Kig altid efter rabatkoder

Vil du skåne din pengepung, så skal du altid kigge efter rabatkoder. Finder du en rabatkode, kan du typisk spare 5-20 %, hvilket hurtigt kan løbe op i mange sparede kroner. Det er en realitet, at du kan få mere mode for pengene, hvis du bruger en rabatkode til din foretrukne webshop. Det er f.eks. muligt at kigge efter en Footway rabatkode, hvis du ønsker at købe nye sko til fest eller hverdag. Du bruger en rabatkode ved at indtaste og indløse rabatkoden i det respektive felt i checkout-fasen. Rabatkoder går også under navnet kampagnekoder og kuponkoder, hvilket du skal være opmærksom på, når du handler hos en webshop.

 

Sammenlign priser på modetøj

Som regel kan man sammenligne priser på modetøj, hvilket du også bør benytte dig af. Der kan være særligt mange penge at spare, hvis man sammenligner priser på modetøj fra kendte mærker. Har du f.eks. besluttet dig for, at du vil have et par nye Nike Free sko, så vil du hurtigt kunne finde ud af, hvor du kan købe skoene billigst. Det tager sjældent mere end 5 minutter at sammenligne priser, og den tid er givet rigtigt godt ud. I dag findes der også forskellige services, hvor man hurtigt og ubesværet kan sammenligne priser på specifikke varer. Vil du også gerne spare penge, så bør du selvfølgelig ikke gå glip af denne mulighed.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen