Få hjælp til din hårgrænse

16. juni, 2021 - kl. 15:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Mange mænd i dag taber deres hår i en alt for tidlig alder. Ofte er der ikke meget, man som mand kan gøre for, at håret skal blive længere. Det meste handler om genetik, om man er tilbøjelig til at tabe håret eller ej. Selvom det er komplet ude af de flestes hænder, så er det stadig et stort tabu, at mænd har høje tindinger. Derudover kan det gå stærkt ud over ens selvværd, hvis hårgrænsen begynder at vige. Der er dog nogle metoder, som kan hjælpe mænd med at beholde håret på hovedet i længere tid. Mand kan blandt andet få en hårtransplantation, så man på den måde får en god behandling af høje tindinger

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen af høje tindinger er egentlig i sig selv meget simpel. Behandlingen går i alt sin enkelthed ud på, at man flytter hårsække fra et sted til et andet. Når det drejer sig om høje tindinger, så vil man oftest flytte individuelle hårsække fra nakken eller siderne af hovedet frem til panden. Hårvæksten er ofte stadig stærk i nakken, og derfor er det et glimrende sted at tage hår fra. Når hårene er blevet sat ind i panden, så vil de kunne begynde at gro der, med et rigtig flot resultat i langt de fleste tilfælde. 
Selvom denne behandling kan lyde smertefuld, så kommer du ikke til at kunne mærke noget. Du vil være lokalbedøvet under hele processen, så du skal ikke være bange for smerten. Derudover heler huden i de berørte regioner ekstremt hurtigt, hvilket betyder at du også vil få let ved at passe på din hovedbund efter behandlingen. 

Hvem rammes af hårtab?

Faktisk kan alle rammes af hårtab. Det ses oftest hos mænd i 40’erne, men unge mænd kan også godt rammes af hårtab i en meget tidlig alder. I disse tilfælde, så vil man allerede kunne opleve hårtab når man er mellem 18 og 20 år. Hårtab kan især være hårdt for unge, hvor udseendet er særligt vigtigt, men det er aldrig sjovt for nogen. I sjældne tilfælde kan kvinder også rammes af hårtab, dog ofte i forbindelse med arvelige sygdomme og lignende. Denne type behandling kan dog også bruges på kvinder, så alle kan få et bedre selvværd og en mere lige hårgrænse.
Selvom der ikke er noget galt i at have høje tindinger, så lever vi i dag i en verden, hvor man nemt kan ændre sit udseende, så man kommer til at se ud som man drømmer om. Der er derfor ingen grund til, at have dårligt selvværd på grund af sit udseende. 

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen