Få god stil med en højere selvtillid

27. december, 2019 - kl. 10:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Mange går rundt med en dårlig selvtillid, hvilket resulterer i mange forhindringer i livet. Vi lever i en særdeles konkurrencepræget verden, hvor dårlig selvtillid kan hæmme dig i både sociale og arbejdsmæssige sammenhænge. De stopper os for at gøre det vi virkelig går og ønsker og det kan tydelig ses og mærkes på dig. Her får du et par tips til hvordan du kan få en bedre selvtillid og dermed få endnu bedre stil. 

Giv dig selv et skub

Når du udfordrer dig selv, opbygger du din selvtillid. Byt derfor ”Det kan jeg ikke” ud med ”Det kan jeg”. Skil dig af med dine forestillinger om alt det du ikke kan. Du kan meget mere end du tror, så det handler om at springe ud i det. Gør desuden mere af det du er god til, så du rykker dit fokus fra alle de negative tanker du har om dig selv.  
Gør op med din indre kritiker. Drop alle negative tanker, og begynd at skrive alle de gode ting ned ved dig selv. Fokusér på dine styrker og udnyt dem. 

Snyd dig til mere selvtillid

At opbygge en højere selvtillid kan tage tid. I mellemtiden kan du fremskynde processen ved at lade som om du er mere selvsikker. Smil, ret ryggen og vær åben. Visualiser dit nye selvsikre jeg. Det kan være med til at overbevise din hjerne om at din selvtillid er høj. Det hjælper dig også med at skubbe dig selv ud i ting, som du normalt ikke ville have gjort.  
Når du taler positivt om dig selv, dine fremskridt og din fremtid, styrker du den positive opfattelse af dig selv i dit eget og andres hoveder. 

Føl dig mere tilpas

Selvtillid handler også om at have det tøj på der får dig til at føle dig tilpas. Noget du føler dig bekvem i samtidig med det er stilfuldt og passer til præcis den anledning det skal bruges til. Hos www.shapingnewtomorrow.dk laver de stilfuldt og tidløst design, der ikke går på kompromis med din komfort. At være tilpas i det tøj du har på, resulterer ofte i at du performer bedre fx på dit arbejde. Bl.a. fordi du ikke drager din koncentration over på din utilpashed på det du har på. 

De negative tanker du har om dit ydre, skal du vende om og få dig selv til at elske. Andre tænker helt sikkert ikke det samme som du gør. Alternativt, hvis det gør dig så utilpas og fylder så meget i dine tanker, så kan en operation være en mulighed. www.rhinoklinikken.dk tilbyder forskellige operationer, bl.a. af den ydre næse. Hvis det er din næse bl.a., er med til at gøre dig usikker, vil en næseoperation, der opfylder netop det ønske du har gået i mange år og drømt om. Dog skal du være sikker på at der er de følgende risici værd. 

En operation er naturligvis ikke svaret på alt det du ikke kan lide ved dig selv. Derfor skal det kun være i tilfældet, at du føler du ville få det bedre med dig selv, hvis du indgår en operation med det pågældende problem. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen