Er det tid til at skifte briller?

30. november, 2020 - kl. 14:30
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Sommeren er for længst forbi, efteråret slutter snart, og vinteren er så småt begyndt at bringe sin kulde ind i gaderne og stræderne. Det betyder for mange en opfriskning af garderoben. Desværre er det jo sådan, at kulden gør, at vi er nødt til at gemme alt vores flotte tøj væk under lag på lag af uldtrøjer og jakker. Heldigvis kan man vise rigtig meget af ens personlighed og stil med et par flotte briller, der udstråler DIG. Er du klar til at hoppe med på efterårets brillemode? Her er et par tips til dig, der er klar til at prøve noget nyt.

Briller behøver ikke kun være praktiske

Selvfølgelig skal styrken være rigtig og de skal sidde ordentligt på næsen, men briller kan være så meget mere end det. Ansigtet er det folk ser først, når de kigger på dig. Det er svært at føre en samtale uden øjenkontakt, og derfor er brillerne noget af det første, man lægger mærke til. Her har du en mulighed for at være kreativ og vise, hvem du er gennem dine briller. Skal det være en skrap farve eller en sjov form, så er det altså kun fantasien, der sætter grænser. 

Hvad du bør tænke over, når du vælger dine briller

Når du skal til at kigge på briller, men ikke ved, hvor du skal starte, så er der nogle ting, du kan tænke over, inden du vælger de helt rigtige. Vi ser alle forskellige ud, og de fleste foretrækker at gå med et par briller, der passer til den måde, de ser ud på. Det handler om at finde en brille, der spiller med dit ansigt. Der er mange ting ved en brille, man skal beslutte sig om. Stellet er en af de ting. Vil du gerne have en brille, der springer i øjnene på folk, og bliver en del af dit outfit, vil en brille med et mere kraftigt stel være passende. Skal brillerne komplimentere dit ansigt samtidig med at være til den anonyme side, så vil et mere spinkelt stel være det, du skulle kigge efter. Udover stellets tykhed, er formen også vigtig at overveje. Der findes ovale briller, helt runde, firkantede, og mange flere brilleformer.

Igen skal du tænke over, hvor opmærksomheden på dit ansigt skal falde. Men mest af alt skal du vælge et par briller, der passer til din stil og personlighed.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen