Efterårsmode: Gaveidéer til kvinden i dit liv29. august, 2018 - kl. 10:53
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen

Står du og mangler gaveidéer til din partners næste fødselsdag? Efterårssæsonen byder på nye og spændende trends, som kvinden i dit liv helt sikkert vil åbne øjnene op for. Derfor gælder det selvfølgelig om at kigge efter de spændende nye trends, når du skal på udkig efter den næste gave til din partner. I dette indlæg får du en god omgang inspiration til, hvilke trends du skal holde øje med, når gaven skal findes i det kommende efterår.

 

Tern 

Tern har længe været fremme på tapetet, og måske ejer din partner en jakke eller kjole i tern. Til efteråret har du ligeledes chancen for at finde de mest lækre styles i forskellige flotte tern. Find for eksempel en nederdel i brune nuancer med ternet print og match den med en neutral T-shirt, så din partner har et komplet outfit at se frem til. Har du desuden hørt hende tale uafbrudt om det smukke ternede tøj, kan du gå all-in og mikse et par smarte ternede bukser med en flot ternet jakke. Vedrørende tøjets farve, er jordfarverne for alvor kommet frem på paletten, så elsker din kvinde brunlige nuancer, er du mere end heldig. 

 

Jordfarver

De førnævnte jordfarver dominerer simpelthen efterårsmodens paletter. Naturen hyldes, så det samtidig er endnu mere oplagt at invitere din partner på en skøn picnic under skovens smukke træer. Brune, grønne, mørke gule og røde nuancer er alle trendy farver dette efterår, og alle sæsonens outfits har et tvist af skøn natur. Du vil finde de mange spændende nuancer på alt fra bukser til fine overdele, og der er desuden rig mulighed for at mikse sommermodens blomsterprint med de brune nuancer. Vælg eksempelvis en jordfarvet kjole med et fint blomsterprint. Ønsker du at give din partner et helt sæt i gave, skal du heller ikke være bange for at mikse jordfarverne på kryds og tværs og forære hende et helt jordfarvet look. Glem endelig heller ikke samtidig at udforske diverse striktrøjer i de smukke jordfarver, idet en lækker og blød striktrøje aldrig slår fejl. Se udvalget her vedrørende tøjmærket Saint Tropezs flotte strik cardigans. 

 

Feminine jakkesæt

Det er ikke kun dig, der skal bære jakkesættet i forholdet – i hvert fald ikke, hvis du tager et kig på efterårsmodens store trends. Jakkesættet er ligeledes en gammel klassiker, også når det drejer sig om kvindemoden. Din partner vil se fantastisk ud i et smukt jakkesæt til både hverdag og fester. Du kan style jakkesættet med en T-shirt med et fint tryk på fronten eller vælge en neutral skjorte til looket i stedet for. Sørg desuden for at gå efter jakkesæt i de hotte jordfarver, så du med garanti kan overbevise din partner, at du også har styr på modetendenserne. Ønsker du desuden at forkæle kvinden i dit liv lidt ekstra, kan du give hende et flot Apple Watch som en flot accessory til det nye efterårsoutfit. Klik her for at se de smarte ure. 

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen