Duftevand til jer mænd.

Vi kvinder, og her tror jeg godt at jeg kan tale på alles vegne, elsker når mænd dufter godt.5. juni, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

At dufte godt er altafgørende, i hvert fald hvis i spørger mig. Jeg elsker når en mand dufter godt, og hvis jeg går forbi en på gaden, kan hans duft sagtens være grunden til, at jeg lige vender mig om en ekstra gang. Men duft er også en meget individuel ting, og der findes mange meninger om, hvordan og hvor meget og hvornår man skal bruge de forskellige dufte. Men ja, jeg synes nu også, der er forskel på, hvornår du bør dufte tungt og krydret, og hvornår det er mere passende at påføre sig de lettere og mindre søde dufte. Det afhænger alt sammen af, hvad du skal. For skal du mødes med vennerne til øl og sommergrill, er det nok ikke lige den tungeste duft, du skal hive frem. Det handler om at vurdere situationen, og vælge parfumen der ud fra. Som sagt er det super lækkert, når en mand dufter godt - men "don't over do it". For meget duft kan også godt skræmme os kvinder væk, så det er altid vigtigt at vide lige præcis, hvor meget parfume du skal tage på. Men det er jo igen også afhængig af duften- der er mange mærker som lancerer sommerdufte velegnet til den varme og solrige tid, og de er tit mindre "stærke", og passer derfor perfekt til sommeren. Omvendt er de lidt mere tunge og krydrede dufte altid bedre om vinteren- det hænger sjovt nok lidt sammen med årstiderne. Men dermed ikke sagt at man ikke kan have en lidt stærkere duft på om sommeren, bare det passer til lejligheden.
Jeg har valgt at fremhæve 5 dufte, som jeg varmt kan anbefale jer hankøn derude.

#1 Chanel Allure Sport
Fem år efter lanceringen af Chanel Allure Homme kom denne i 2004 som en lidt mere frisk og skarp udgave. Duften er mousserende og forfriskende og har en forførisk effekt på omgivelserne. Chanel Allure Sport er en lækker og dynamisk sammensætning af de helt rette noter, som både vil stimulere dine sanser og samtidigt holde dig vågen og energisk. Personligt er denne en af mine absolutte farvoritter.

#2 Dior Homme Sport
Blev relanceret i 2012 som en mere elegant og let udgave. Det er en sporty duft, som både er frisk, krydret og træagtig. Duften henvender sig til energiske mænd med en passion for sport, og mænd som besidder en god portion mod. En lækker maskulin duft, dog med lidt sødme, og så er den en del lettere end forgængeren.

#3 Clinique Happy For Men
En duft der straks blev populær, da den kom på markedet, især blandt det yngre publikum. Og den er stadig en vinder hos mange med dens karistiske friske noter. Det er en mild og behagelig duft, dog med lidt kant. Det er en duft, der henvender sig bredt, og kan derfor bæres af alt lige fra teenageren til den lidt mere modne mand på 50, som trænger til et frisk pust. Denne duft er perfekt til jobbet, men også et passende valg, når du skal nyde solen eller skal på en fornøjelig weekend. 

#4 Gucci Guilty Pour Homme
En frisk og forførende  duft som henvender sig til manden med et glimt i øjet. Det er en frisk duft med anelser af citrus- den udvikler sig dog til en mere varm, krydret og maskulin duft, der gør den til en lidt mere eksotisk og dristig parfume.

#5 La Nuit De L´Homme
Den ultimative festduft som både er karismatisk, tiltrækkende og lidt dristig, idet den er fyldt med kontraster. Duften er sød, men også krydret og mørk. Dog alligevel meget alsidig og kan bruges til aftenens fornøjeligheder, både sommer og vinter.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen