Din guide til valg af ny seng

Er du i tvivl om hvilken seng du skal vælge?

2. juli, 2015 - kl. 15:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Er du i tvivl om hvilken seng du skal vælge? Synes du også der er lidt for mange muligheder og du kan dermed ikke finde ud af hvor du skal begynde? Så er der råd at hente. Hvis du har brug for råd til valg af den rigtige seng, så kan du med fordel kigge med nedenfor, hvor vi vil guide dig til det helt rigtige valg af en ny seng.                 

 

En elevationsseng skal du vælge fordi…

Du skal vælge en elevationsseng, hvis du har rygproblemer, uro i benene, behov for at sidde op på grund af vejrtrækningsproblemer, hvis du elsker at læse eller se film i sengen. En elevationsseng kan du nemlig styre lige som du vil. Hvis du vil sidde op og slappe af kan du det, hvis du har uro i benene kan du hæve ben gæret og hvis du blot ønsker at ligge helt vandret, så kan du også det.

 

En planseng skal du vælge fordi…

Du skal vælge en planseng hvis du ikke ønsker en revne i midten og hvis du blot ønsker en helt alminelig klassisk seng. Her til kan du finde Box madrasser, topmadrasser, spring madrasser, sengerammer eller andet til sengen.

 

Hvor stor skal din seng være?

Det er meget forskelligt fra person til person hvor stor man ønsker sengen og hvor meget plads man har til rådighed. En tommelfingerregel siger, at sengen skal være 90 centimeter bred og 20 centimeter længere end din længde. Hvis du sover uroligt om natten, bør du dog overveje en bredere seng, så der er mere plads.

 

Hvordan skal sengen se ud?

Nogle kan godt lide en enkelt seng og andre kan godt lide en seng med en flot sengeramme og med en flot kant. Vi er alle forskellige og det er derfor også forskelligt hvordan vi vil have vores seng til at se ud. Det vigtigste er dog, at du går i seng med en glad fornemmelse hver aften. Når du gør glad i seng, så sover du også bedst og du er godt på vej til at vælge den rette seng.

Hos BedreNætter kan du finde et stort udvalg af senge i en top kvalitet. På siden vil du også blive guidet igennem det helt rigtige valg af din nye seng.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen