Det siger din frisure om dig

Er du klar over hvad du udstråler med din frisure? Du tænker nok ikke over det, men din frisure siger mere om dig, end du måske lige går og tror.23. februar, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Håret er noget af det som mennesket har gået op i, i allerlængst tid.
Mænds hårlængde har varieret meget gennem historien. I klippemalerier fra stenalderen, har man fundet tegninger af mandige jægere med langt opsat hår. Det var først ca. 500 år førJesus blev født, at mænd i Romerriget klippede sig korthåret, fordi det var praktisk under krig og sport. Derfor, blev det også set som værende meget maskulint, at have kort hår. Først i 1600-tallet blev det igen moderne at have langt hår.

Nogle mennesker siger, at det er det indre der tæller, men virkeligheden er at det ydre også gør!
Mange års videnskabelige studier viser, at din frisure er med til at påvirke både din karriere og dit sociale liv, og ligeså mange studier viser, at din frisure i høj grad udstråler hvem du er.
Man siger, at identiteten ligger i frisuren, og at din frisure på den måde siger mere om dig end du tror.

Morgenhår
Det tager timer at sætte, og når det endelig er sat, ligner det at du ikke har gjort noget ved det. Denne frisure viser, at du elsker at se dig selv i spejlet.
Du er ikke nødvendigvis selvglad, men elsker sætninger der starter med "jeg" og har højst sandsynligt ikke arbejdet hårdt, for at opnå noget, bortset fra det uglede hår du går rundt med.

Men hey - hvis ikke man er en smule glad for sit udseende, bør man nok gøre noget ved det.
Moppetoppen
Du er så sød, at det er lidt distraherende. Det kunne måske have noget at gøre med det faktum, at du er 12 år gammel. Du ligner ihvertfald en 12-årig, også selvom du stemte ved sidste valg. Din kamerastil går dig godt, men din manager bliver ved med at sende dig ud for at optræde til disse tåbelige teenagefester, selvom du hellere vil gerne tages alvorligt som skuespiller. Og så elsker du udråbstegn i dine Facebook-opdateringer! Du har sandsynligvis en dagbog, og som barn gik du sikkert på spejderlejr.
Ligesom med Justin Bieber, er der ingen der forstår, hvorfor du er så populær, som du er. 

Men det er trods alt dig, der laver damerne, så hvad er problemet?

Jesus-frisuren
Intet siger; "jeg har ikke et rigtigt job" som lange, flagrende, beskidte nytestamentlige lokker, som da Jesus gik rundt i Jerusalem - hvilket er fint med dig, fordi du har fået alt det job, du har brug for i den lokale tegneseriebutik. Du bruger en masse tid på eBay, for at kigge efter Magic-kort. Din mest værdsatte besiddelse, er en limited edition kopi af Gandalfs sværd fra Ringenes Herre. Du fortæller folk, at du har det sorte bælte i karate, selvom du droppede karatetræningen, i en alder af otte, og de eneste kampe, du nogensinde har kæmpet, blev løst med monstre med køller styret af en masse museklik. 

Du scorer nok ikke de flotteste damer, men hvad gør det, når du har et sværd fra Ringenes Herre?
Sideskildning
Du er hvad man i gamle dage på engelsk kaldte "square". Denne slang, er dog blevet pensioneret, det samme er din frisure. Du er forudsigelig og konventionel. Du kører rundt i en i Ford Mondeo, din svigermor kalder dig "godt ægteskabs-materiale", du tager ansvarlige beslutninger om penge, som du også laver en del af. Du har en hel del country-klub medlemskaber, og folk giver dig en masse slips i gave.
Du har gode odss for, at ende i et offentligt embede, og når du er på det højeste i din karriere, vil den blive ødelagt af afsløringer om dine "skeletter i skabet".

Måne
Din sans for stil stinker, selv for en salgschef i sæbebranchen - og du er dårlig i sengen - det er ihvertfald hvad du tror, når de ser din ryddede kuppel, og forklarer hvor hurtigt din Chevrolet Corvette kan køre, og hvor mange hestekræfter den har. En sjov ting er, at du stadig bruger ligeså meget tid på at rode med det, som du gjorde da du havde hår. Du er blevet kendt for at spørge; "er jeg virkelig så skaldet?", når du ser et billede af dig selv. Og hvis du hører til den bizarre delmængde af skaldede mænd, der griber hente-håret, er din overvægt af selvbedrag virkelig skræmmende.
Men hvad gør det? Du skal nok få scoret, når du sætter dig ind i Corvetten.
Hvilken frisure har du?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen