Det offentlige og erhvervslivet kan spare millioner på smartphones

Hvilket behov er der for smartphones?28. maj, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

I en tid hvor man kigger meget på besparelser og prøver at optimere budgetterne er det oplagt også at kigge på hvilke brands man betaler for og hvilke der med fordel kan udskiftes med produkter til en lavere pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Specielt det offentlige har hele tiden luppen fremme for at få mest muligt ud af vores skattekroner. Et sted der dog ofte bliver overset er de ansattes arbejdsredskaber, herunder specielt computere og mobiler.

Der er inden for de seneste år, sket utrolig meget inden for mobiler, der gør at selv de billige modeller sagtens kan klare de opgaver der forventes af en smartphone. Men mange offentlige ansatte får stadig dyre topmodeller, hvor der kigges på brands frem for funktionalitet og økonomi.

Frank Jensen, COO, KAZAM udtaler: ”Der er ingen tvivl om at man kan spare mange penge ved at kigge på det specifikke behov, frem for mærke eller modelnavne. Hos KAZAM har vi modeller til alle behov for skærmstørrelser samt de tekniske specifikationer, der kræves. Udover at have et service og supportniveau til priser, der ikke på nogen måde matches af andre, så har vores smartphones også Dualsim, hvilket er ideelt til det professionelle marked”.

Frank Jensen fortsætter: ”Noget der ofte bliver overset, når der bliver valgt nye smartphones, er hvad det koster løbende i udbytning og reparationer. KAZAM tilbyder en gratis udskiftning af skærmen, hvis den går i stykker – noget der normalt koster mellem 800-2000 kroner per mobil, alt efter skærmstørrelse og mærke. Så det er vigtigt at man ikke kun fokuserer på købsprisen når man vælger mobil, men hele pakken”.

Mange smartphones koster i dag mellem 3-6.000 kroner. Men man kan få dækket det arbejdsmæssige behov ved modeller helt ned til 1.000 kroner. Der er derfor en potentiel stor besparelse, hvis man kigger mere på behovet end på hvilket mærke der er smartest at have liggende på café bordet.

Om KAZAM

KAZAM er et nyt europæisk mobil brand. Fokuseret på at levere gode smartphones til fornuftige priser, med stor fokus på kundeservice. Alle telefoner kommer med Dualsim og 12 måneders gratis udskiftning af skærmen, hvis den går i stykker. www.kazam.mobi

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen