Det er på mode at passe på sig selv

9. september, 2019 - kl. 08:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

I 2019 har den gennemsnitlige mand travlt med arbejde, fritidsinteresser, venner, hobbies og familieliv, men det er ekstremt vigtigt men også trendy at forkæle sig selv ved at passe og pleje både det ydre og det indre. Som moderne mand er det vigtigt at have det godt, og det kendetegnes ved at have det godt med, hvordan man ser ud, men også at have det godt indeni. I denne artikel opridses mulige faktorer til at få det godt fra inderst til yderst, så du som moderne mand i 2019 passer på dig selv.

 

Pep dit udtryk op

En nem vej til at få frisket dit udseende og udtryk op på er ved at opdatere eller anskaffe dig et lækkert armbåndsur. Armbåndsure er med til at udtrykke selvtillid, stil og kontrol, og alle ved, at det er vigtigt at være tilfreds med ens tøjvalg, men netop et ur kan ændre og forbedre din udstråling.


Derfor er et flot armbåndsur en ofte overset faktor, når stilen skal finpudses, og garderoben skal udskiftes.

Et armbåndsur kan være det sidste element, du mangler for at føle dig tilpas og klædt på til hverdagens strabadser, hvad enten det er på arbejdspladsen, i byen med vennerne eller noget helt tredje. Et armbåndsur er altså ofte undervurderet, når man taler om at finde sin egen stil og være tilpas og tilfreds med sit udseende og udtryk.


God stil

Når du kigger efter det helt rigtige armbåndsur, er der mange muligheder og mange forskellige mærker og stilarter. Et klassisk, minimalistisk og stilet bud kunne være et Daniel Wellington-ur. 

Urene passer de fleste stilarter og findes i forskellige modeller og farver afhængig af smag og præference. Remmene kan købes separat, så du kan ændre og tilpasse farven og materialet til dit humør og outfit fra dag til dag eller fra uge til uge. Hvis du er interesseret i at peppe dit udtryk op, så tjek udvalget fra Daniel Wellington.

 

Pas på din krop og dit sind

En anden vigtig faktor i at passe på sig selv er ved at have og vedligeholde en sund krop, så du ikke blot har tjek på dit ydre, men din krop også har det bedst mulige udgangspunkt for at kunne give dig en god hverdag med velvære.
Som tidligere nævnt har den moderne mand anno 2019 travlt med arbejde, familie og fritidsinteresser, og det stiller store krav til, hvor godt kroppen skal fungere. Livets mange indtryk lagres i kroppen, og din hjerne og krop hænger sammen, og derfor skal der ofte en holistisk tilgang til for at have velvære i krop og sind. 

Et godt værktøj til at sikre, at din krop fungerer optimalt er at benytte Body SDS, som netop har en holistisk tilgang til behandlinger. Body SDS har mange grene og mange behandlinger afhængig af, hvad dit behov er, og hvordan du har det. Udrensning er en populær metode til, som navnet antyder, at få renset ud i kroppen og komme af med de ophobede affaldsstoffer fra blandt andet dårlig kost, stress og usunde kemikalier. 
'

Hvis du vil være med på moden og passe på dig selv og din krop, kunne en udrensning være et oplagt valg, så du kan få kickstartet din krop og dit sinds velvære. Hvis dette lyder som noget for dig, så læs mere om udrensning.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen