Derfor spiller de store fodboldstjerne med Adidas-fodboldstøvler

4. maj, 2017 - kl. 10:52
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Adidas har igennem årene, været meget gode til at lave deres fodboldstøvler specifikke til positionerne på banerne. Du kunne vælge at investere i et par Nitrocharge, hvis du spiller back, da man som back løber meget, og med disse støvler, der bliver din energi udnyttet endnu bedre. Nitrocharge er støvlen, der passer til holdets motor.

 

Spilleren, der løber i alle 90 minutter, og som brug for at der holdes styr på energien, så ingen kræfter går til spilde. Hvis vi tager udgangspunkt i Nitrocharge støvlen, så udnytter du dine kræfter bedst muligt, grundet Energysling, der holder din fod på plads i støvlen, samt med EnergyPulse i sålen, der sørger for, at du får et svirp når du accelerer.

Predator LZ er også blevet brugt af mange professionelle, da støvlen forbedrer de mange kontrolelementer, tekniske finesser og boldtouch. Adidas lavede den støvle med fokus på øget boldkontrol over alle spillets facetter. Dette har Adidas opnået gennem fem “Lethal Zones”, der øger friktionen mellem støvlen og bolden, hvilket giver den bedst mulige boldkontrol - noget, en spiller som f.eks. Mesut Özil er glad for.
 

Adidas’ F-serie er unik og brug af mange stjerner
Mange professionelle valgte dog at søge mod F-serien, hvilket hurtigt overhalede Predator-serien. Adidas fremviste hidtil usete teknologiske forbedringer, og det lykkedes Adidas at få skab en støvle, der kun vejer 150g uden komforten tog skade. Adidas’ støvle F50 Adizero, der bedre kan tolkes som en moderne klassiker, er blevet en meget populær fodboldstøvle, grundet den lave vægt, der er med til at skabe en rigtig god speedstøvle. Det er ikke kun vægten, der gør den til en speedsko.

 

Selv med de tilføjede 50g, så bliver den stadig kategoriseret som en speedstøvle. Den ekstra vægt er blevet gjort, da det giver mere stabilitet, support og en øget komfort. Boldkontakten og letvægtsfornemmelsen, er dog stadig den samme. Denne støvle har desuden en ydersål, der giver et øget greb i jorden, når du skal accelerere, hvilket de små takker under forfoden blandt andet sørger for.
 

Professionelle fodboldspillere har individuelle behov
Professionelle fodboldspillere vælger typisk Adidas, da de imødekommer alle spillernes personlige behov, med deres støvler. Det handler hovedsageligt om anatomiske og medicinske forhold, hvor Adidas bliver nødt til at udvikle fodboldstøvlen ud fra fodens specifikke form. Hvis nu Toni Kroos vælger at han vil spille i de nye 11Pro, eller Gareth Bale, der vælger at spille med en udskæring på hælkappen, så er det resultatet af et specifikt behov. Det er altså ikke kun her at ideerne til fodboldstøvlen bliver skabt, men også her at de helt specialiserede støvler, som vi nogle gange ser på banen bliver udviklet.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at både traction og grebet i banen er vigtig. Det er særdeles vigtigt for de spillere, der har brug for at vende og dreje sig hurtigt. Adidas har sørget for, at det er let at komme ud af græsset. Adidas laver såle, der på ingen måde giver sig, specielle knopsystemer, og skaber revolutionerende fodboldstøvler ligesom deres gode game Copa Mundial. Du kan her finde et stort udvalg af Adidas fodboldstøvler, hvis du leder efter fodboldstøvler fra Adidas.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen