Customized Converse!

I en tid hvor det at differenciere sig, er nøgleordet til et fedt outfit, er Converse nu også hoppet med på bølgen af unikke og personlige sneakers.21. august, 2012 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Nøgleordet for en god stil i dag er at skille sig ud fra mængden. Derfor er der mange højt profilerede brands, som har indset fidusen ved, at deres kunder nu selv kan begynde at designe deres produkter, lige præcis som de synes, de skal se ud. 


Derfor har det "almindelige" All-Star design måske set sine sidste dage som bestseller blandt Converse's produkter. Nu er det nemlig muligt at kreere sin egen All Star sko. Som så mange andre brands er, er Converse nemlig hoppet med på design-selv-bølgen og det er derfor muligt at bære lige præcis den sko fra Converse, som du ønsker dig. Converse er nemlig gået i samarbejde med Nike, som netop har den rette ekspertise ang. customizing af sko. Det er derfor muligt helt selv at bestemme alt ved skoen - lige fra syninger til farve- og mønstervalg. Alle disse forskellige farver og mønstre kan selvfølgelig lade sig gøre på kryds og tværs, så det ser ud som om, at du bærer to forskellige par ad gangen. Samtidig er det også muligt at tilføje ens eget navn, initialer mm. på skoen, så længe det max er bestående af 12 bogstaver, ligesom man kan ved udvalgte modeller fra Nike.

Et eksempel på hvordan Converse sætter fantasien på spil

Hvor det at differentiere sig, at være unik, normalt vil være en dyr fornøjelse, er disse one-of-a-kind sneakers lidt mere overskommelige prismæssigt. Med et prisniveau mellem £54 for Chuck Taylor Lows op til £78 for XX-HI boots (de knæhøje), gør Converse det muligt at udskille sig til en overkommelig pris. "Trainers convey your personality, your interests and even how much you're prepared to spend on looking good. Footwear is so much more than footwear" siger Ben Golland, blogger fra Fashionbeans.com, og mere eksakte ord om sneakers, synes jeg egentlig ikke, kan blive sagt.

 

Der kan hurtigt gå designer i den, når man skal sidde og eksperimentere med, hvordan man vil have sin helt unikke sko til at se ud. Det kan derfor være ret så uoverskueligt - og tage ufatteligt lang tid - at sidde og designe frem og tilbage, da man hele tiden får nye idéer omkring, hvad man også kunne gøre. Men der er ikke andet for end at springe ud i det og tage et kig på denne side og udforske de mange muligheder.

Der skal dog bemærkes at du skal have adresse i UK eller USA indtil videre for at få dem direkte tilsendt, men som med alt andet så går der ikke lang tid før at det nok kommer til Danmark.

 

- Tror I virkelig, at denne customizing af All-Stars kan slå den, ellers så populære, originale model?

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen