Cat® lancerer den første, globalt tilgængelige hårdføre

Flagskibet Cat® B15 robust smartphone bliver endnu mere hårdfør og intelligent29. juni, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Cat® -telefoner og Cat-tilbehør meddelte i dag lanceringen af Cat B15Q, den næste generation af virksomhedens robuste smartphones. B15Q er den første, globalt tilgængelige hårdføre smartphone, der understøtter KitKat, den nyeste version af Android, og telefonen har flere nøglefunktioner og funktionsopgraderinger af den vellykkede B15.  B15Q er en virkelig hårdfør og hårdtarbejdende smartphone. Den klarer kravene til din arbejdsdag og fritid med alle de nødvendige funktioner, du har brug for, så du kan opnå utrolige ting.

"Med Cat B15Q har vi taget forbrugernes feedback med ombord fra dens forgænger og bl.a. tilføjet en hurtigere processor, samt forbedret visualiseringsegenskaberne," sagde Oliver Schulte, COO hos Cat-telefoner. "Det er den første, hårdføre mobiltelefon, der understøtter Androids KitKat, så brugerne ikke længere skal vælge mellem en smartphones holdbarhed og de nyeste Android-funktioner. B15Q er en vigtig milepæl for Cat-telefoner i forhold til at blive den førende leverandør af robuste apparater på globalt plan i 2015. 

B15Q er smart og pålidelig med en hurtigere quad core-processor, den nyeste version af Android (4.4) KitKat, bedre tilslutningsmuligheder (Bluetooth v 4.0) og LED-blitz til HD-kameraet. Med større højttaler og dobbelt mikrofon med støjeliminering indfattet i sølvanodiseret aluminium og stødabsorberende gummi har B15Q nu alle de nødvendige funktioner til at klare mere end et par stød og ridser. 

Det hårdføre design omfatter også de markedsførende og robuste funktioner fra Cat-telefonener, så telefonen kan modstå et fald ned på beton fra 1,8 meters højde, neddykning i op til en meter vand i 30 minutter, og ekstreme temperaturer fra -25 °C til 55 °C, uden at gå på kompromis med de funktioner, der forventes af en smartphone. 

Cat B15Q leveres også med følgende applikationer: Waves Audio med værktøjer til lyd i professionel studiekvalitet, og SwiftKey der hjælper dig med at skrive på en nemmere, hurtigere og mindre frustrerende måde, samt Ocearch global shark tracker.

B15Q - specifikationer

Holdbarhed: IP67 (støvtæt, ridsefast) + MIL SPEC 810G

Batteri: 16 timers taletid, 2000 mAh

Skærm: 4 tommer WVGA, Gorilla Glass, Wet Finger Tracking

Kamera: 5 MP med LED Flash (blitz)

Vægt: 170 gram

Driftstemperatur: -25 °C til 55 °C.

Cat B15Q kan købes hos detailhandlere i hele verden til sommer.  Gå ind på www.catphones.com, og klik på Køb nu for at finde dine lokale detailhandlere.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen