Cat® - den robuste serie af mobiltilbehør fås nu i de nordiske lande

Læs her16. juni, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Bullitt Mobile Ltd., verdensomspændende licenstager af Cat®-telefoner og tilbehør, annoncerede i dag, at Aurora Gruppen bliver eksklusiv distributionspartner af virksomhedens tilbehørsportefølje i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Produktserien med robust design, der er lavet til at beskytte mobiltilbehør, giver elegant beskyttelse af de nyeste iPhone 5C, iPad Air og Samsung Galaxy S5.

Cat-tilbehør er udelukkende fremstillet af SAIFTM, et aktivt materiale med enestående stødabsorberende egenskaber. SAIF er i stand til at ændre egenskab afhængig af, hvor hurtigt det skal reagere på stød. Materialet er fleksibelt, men stivner ved slag.

"Vi er rigtig glade for at kunne fortælle om dette partnerskab med Aurora Group og for at kunne udvide produktseriens tilgængelighed," sagde Severine de Maximoff, Accessories Business Manager, Bulliitt Mobile Ltd.

Maximoff tilføjede: "Vores udvalg af mobilhylstre er revolutionerende, når det gælder støddæmpning og beskyttelse, takket være den eksklusive anvendelse af SAIF-materialet. Ikke alene giver de tilstrækkelig beskyttelse til at undgå beskadigelse af telefonen ved fald fra højder på op til 1,8 meter, de giver også fuld adgang til alle funktioner på telefonen. I modsætning til mere uhåndterlige hylstre, kan du stadig oplade din telefon og bruge alle slags hovedtelefoner uden at skulle fjerne hylsteret, hvilket gør det meget mere brugervenligt for forbrugerne."

Produktrækken fås med priser fra 24,99 euro for serien ACTIVE UTILIY®.  For dem, der vægter design højt, er der ACTIVE URBAN®-produktserien, som har elegante metaldele rundt om hylsteret. Begge hylstre giver ultimativ beskyttelse mod alle større stød og fald fra højder, som smartphones er udsat for til daglig.

Gå ind her for at se produkttilgængelighed:

www.auroragroup.eu

Om Cat-apparater og Cat-tilbehør
Varemærket Cat står for tillid, holdbarhed, pålidelighed og kvalitet. Cat-DNA'et findes i alle Cat-mobiltelefoner og tilbehør fra Bullit Mobile Ltd. og giver ubegrænset oplevelse med robust mobilitet. Et nyt produkt, som opfylder en lang række behov til en krævende livsstil, er blevet lavet til trådløs kommunikation.

Læs mere om hvad Cat-telefoner og tilbehør er fremstillet af: www.catphones.com

Om Aurora Group

Aurora Group er den førende distributør af tilbehør til markedet for forbrugerelektronik i Nordeuropa med forretningsaktiviteter i 10 lande. Distributionen er centraliseret i Jönköping og delvist i Lilla Edet i Sverige. Alle back-office og supportfunktioner er placeret i København, Danmark. Aurora Group er ejet af Deltaco AB. Kombinationen af brand management, logistik og ekspedition i butik er kernen i vores kunders succes og Aurora Group-koncernen. Gå ind på www.auroragroup.eu for yderligere oplysninger.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen