Bulldog - maskulin mandepleje

How do you face your problems, when your problem is your face?21. juli, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Woof! Meet the bulldog - sådan lyder payoff'et fra det engelske brand Bulldog Skincare.
Bulldog Skincare for men, har formået at fange noget af det som mange fyre rundt omkring formentlig vil synes om. Deres tilgang til hudpleje er nemlig en no nonsens tilgang, uden fine fornemmelser, men med en ganske maskulin tilgang til et område, hvor vi mænd bare vil have noget der virker, og uden at bruge alt for lang tid på at stå ved en materialist. 

Men hvad ligger der bag navnet Bulldog? Jo først og fremmest er det jo et super navn, både bull og dog, appelerer god til manden - og når man så i samme ombæring kan kalde produktet for "mandens bedste ven", så er det jo rigtigt fint. Men hvad mere er, så støtter de dyrevelfærden, alle produkterne er lavet af naturlige materialer og så er de til at komme til for pengene.

Jeg fik selv fat i et par af produkterne, af ren interesse. Ingen af produkterne dufter af blomster eller honning, men har en mere maskulin note, og så virker de - after-shave cremen svider lidt i ansigtet, fugtighedscremen gør ansigtet klar efter den stride vestenvind og face scrub'en fjerner selv de værste urenheder i panden, også oliepletter og lignende!

Du kan selv tjekke alle produkterne ud på MeetTheBulldog.com
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen