Brug de sociale medier til din fordel

3. marts, 2017 - kl. 17:36
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Mange af os bruger de sociale medier i vores dagligdag. Det er både til at vedligeholde kontakten med gamle venner fra folkeskolen, men i den grad også til at promoverer os selv ved at dele diverse billeder og videoer fra vores eget liv.

Men der er mange andre gode måder, hvorpå de sociale medier kan udnytte til ens fordel.

 

Tjek netbutikker før du bestiller

I takt med at mere og mere handel sker online, betyder det også, at vi i den grad har måtte få endnu mere tillid til disse tjenester online. For selvfølgelig har denne udvikling en masse praktiske goder med sig, og vi kan nu bestille nærmest hvad som helst hjemme fra sofaen af – men samtidigt oplever man selv eller hører bekendte snakke om en bestilling online, der er endt med en fæl skuffelse.

Dette kan heldigvis undgås i mange af tilfældene. Skal du eksempelvis købe tøj fra Siloo eller en anden netbutik, kan du eksempelvis tjekke brugeranmeldelserne samt kommentarerne på butikkens Facebookside. Herved kan du hurtigt danne dig et overblik over, om du vil give dig i kast med at købe herfra. Er der mange ’red flags’ og negative kommentarer, er det en god idé at holde sig væk og satse på et købe produktet fra en anden side.

 

Undgå dårlig mad

Det kan være, du tidligere har kørt forbi en restaurant eller et takeaway sted men ikke rigtig har kunne finde ud af, om det var noget for dig. Ét er, hvordan stedet ser ud udefra, noget helt andet er stedet indefra samt, hvordan maden, som de serverer, er. Dette er måske svært at bedømme lige umiddelbart, men heldigvis har Instagram gjort det lettere for dig, at tjekke en restaurant ud.

At tjekke ind på diverse restauranter og madsteder er blevet mere og mere normalt – og denne udvikling kan være en stor hjælp for dig. Søger du på stedets navn på Instagram, kan du oftest være heldig og opleve et hav af billeder af maden. På denne måde får du hurtigt et indblik i maden, størrelsen af portionerne og stemningen på selve stedet.

Denne genvej til restaurantens eller takeaway stedet indre kan hjælpe til dig at undgå at bruge penge på mad, du kommer til at fortryde. Metoden kan bruges på hvad som helst, om det så er en sushirestaurant eller en salatbar, du gerne vil researche.

 

Find drømmejobbet

Også når det kommer til at finde det helt rigtige job, kan de sociale medier være en god måde at hente hjælp på.

Hurtigt hører man ting om diverse arbejdspladser og stillinger, men noget andet er hvordan kulturen og miljøet er på en given arbejdsplads.

Dette kan være utrolig svært at få et indblik i, hvis man kommer udefra og ikke kender nogle, der arbejder inden for virksomheden fire vægge.

I sådan en situation kan Instagram men også Snapchat bruges. Selvom ikke alle virksomheder bruger Snapchat i samme grad som de andre sociale medier, er det en platform, der bliver brugt i højere grad. Via disse to medier kan folk udefra nemt få en indsigt i, hvordan arbejdspladsen er på et mere uformelt plan. Hvem er medarbejderne, hvad laver de på kontoret, og hvilke sjove oplevelser har de.

Denne viden kan være med til at skabe et bedre billede af virksomheden og kan hjælpe dig til at beslutte, om det er en virksomhed for dig.

 

Der er altså mange måder at bruge de sociale medier på end bare at stalke sig frem tidligere barndomsvenner og dele billeder med sine bekendte. Flere fordele er der ved de sociale medier, som nemt kan udnyttes næste gang, du skal finde den rette arbejdsplads, bestille god mad eller shoppe online.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen