Bliv din egen personlige designer

Individualismen lever i bedste velgående, og især når det gælder vores påklædning, vil vi gerne udtrykke vores helt egen personlige stil. Derfor vælger mange, at få lavet personlige tryk på tøj, så man er helt sin egen.4. marts, 2016 - kl. 10:57
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Design din egen t-shirt

Det har længe været muligt, at få tryk på sit tøj, men oftest er det set i forbindelse med lokale sportsklubber, hvor der skal være sponsorlogoer og lignende på trøjen. Men tryk på tøjet kan også sagtens bruges i den mere private gaderobe, og er i den grad med til at give dig en personlig stil.

Vi har talt med firmaet SmartZellers, der er eksperter i levere tryk på tøj, og her har man oplevet en stigning i antallet af private kunder, der ønsker at designe deres egne t-shirts, polo shirts, jakker, veste – ja, you name it!

 

Mulighederne er uendelige – det er kun din fantasi, der sætter grænser

Hvad enten du ønsker at designe din egen t-shirt, hættetrøje eller polo, er der kun en ting, der sætter grænser, og det er din fantasi. Og – i visse tilfælde – din økonomi, selvfølgelig. Alt kan praktisk talt lade sig gøre, og med dig selv som designer, behøver du aldrig mere gå på kompromis med din gaderobe. For jo, selvfølgelig findes der masser af dygtige tøjdesignere i verden, men ingen ved hvad du vil have, bedre end dig selv. Så om det er store pompøse rygmærker eller mere diskrete tryk på tøjet, der tiltaler dig, så er det bare om at komme i gang med at lade sig inspirere og designe.

 

Tjen penge på dine designs

Hvis du har fået mod på at designe din egen kollektion, kan det være startskud til en helt ny karriere. Eller i hvert fald en lille ekstra indtægtskilde, hvis du går lidt kommercielt til værks.

E-handel er ikke længere fremtiden – det er nutiden. Og med sociale medier som facebook og instagram, har de fleste et relativt solidt netværk og udstillingsvindue.

Så hvorfor ikke udnytte det, og starte din egen webshop, hvor du kan sælge dine unikke designs? Det fede ved at få tryk på tøj og så sælge det, er at der ikke er nogen copyrights eller store fordyrende forhandlere, der skal tilgodeses og medregnes. Nej, det er bare et spørgsmål om at designe din egen t-shirt og så sælge den med fortjeneste.

Det er som sagt en forholdsvis kommerciel tankegang, men hvis du laver blæret tryk på tøj, er det ikke nogen vanvittig tanke. Mange vil nok have det helt fint med, at deres selvkreerede kollektioner kun findes i et enkelt eksemplar, og at de aldrig bliver behæftet med et prisskilt, og det er selvfølgelig helt cool.

Ikke alt i denne verden behøver at handle om penge og profit, og i vores optik, er det mere interessant (og langt sjovere) at designe tøjet, end det er at sælge det. Vi er jo trods alt også modenørder.

 

Vis os dine designs

Har du fået lavet tryk på tøjet eller designet din egen t-shirt, vil vi hjertens gerne se den. Smid et link i kommentarfeltet så vi (og andre interesserede) kan tjekke din stil ud.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen