Betalte hjemløse for at ligge i kø – har nu firdoblet sin investering

For 14 dage siden blev endnu et par af de ultrahypede Kanye West-designede sneakers frigivet med massiv interesse til følge.

21. juli, 2015 - kl. 16:20
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Hjemløse blev mod betaling hyret af unge drenge til at sidde i kø foran Wood Wood-butikken for at få fingrene i et par af de eksklusive og yderst begrænsede antal sko.

Selvom debatten om, hvorvidt det er etisk forsvarligt at betale hjemløse for at ligge i kø til et par sko eller ej allerede har kørt på højblus, så tyder noget dog på, at den økonomiske investering og ventetiden i køen har været mere end det hele værd for sneakersentusiasterne.

Således bliver flere af de indkøbte eksemplarer lige nu solgt på den online modebazar Trendsales, og sælgerne er ikke blege for at tage mere end 7.000 kroner parret (!) Men så er de til gengæld heller ikke brugte..


Skoene kostede ”kun” 1.600 kroner i butikken og derfor kan indehaverne af de sjældne stykker fodtøj altså se frem til en øjeblikkelig firdobling af sin investering – hvis de vel at mærke har lyst til at sælge dem videre allerede.

Noget tyder i hvert fald på, at flere og flere har fået øjnene op for muligheden for at veksle wauw-effekten til kolde kontanter. I hvert fald er der lige nu 10 annoncer til salg på Trendsales samtidig med, at der allerede er blevet solgt 4 eksemplarer gennem Trendsales’ eget handelssystem.

Det er noget, der glæder Trendsales’ PR-konsulent Tobias Christensen, der appellerer til, at man tager sine vanlige forbehold, når man handler varer på nettet. Flere steder meldes den omtalte sneaker således allerede forsøgt ulovligt kopieret, men har man handlet gennem Trendsales, kan man tage det helt roligt:

”Som altid, når man handler gennem Trendsales, så vil man være 100% garanteret den ægte vare. Vi opfordrer derfor altid vores brugere til at bruge deres sunde fornuft, når de har besluttet sig for at købe en vare. Heldigvis oplever vi, at vores brugere generelt er rigtig dygtige til at tage deres forbehold, når det gælder handel med fremmede på nettet. Skulle uheldet være ude, så kan Trendsales heldigvis prale af at have Danmarks sikreste betalings- og handelssystem.”

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen