Bedre nætter for dig og dem du vil dele seng med

6. september, 2019 - kl. 08:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Dette indhold er sponsoreret

De nætter hvor dig og din sovepartner ligger og vender jer oven i hinanden, hvor der hverken er plads til det ene eller det andet, ja de nætter kan snart være slut. Det er så vigtigt med god nattesøvn, hvor der er plads til at brede sig og til at lave det man har lyst til i sengen, uden at sengens størrelse skal sætte en stopper for det. Undersøg hvilken halvanden mands seng du kan få, som vil gøre alle dine oplevelser i soveværelset bedre. 

 

Et småt værelse skal ikke stoppe dig

Bor du i lejlighed og har et småt soveværelse eller har du bare ét værelse at gøre godt med, er det vigtigt at udnytte pladsen på den bedst mulige måde. Mange har ikke plads til en dobbeltseng, og kasserer derfor drømmen om at få en seng med plads til det hele. Men det er altså ikke nødvendigt, for med begrænset plads men med et stort sovehjerte, er det måske en halvanden mands seng, der skal være din nye bedste ven. En halvanden mands seng er typisk 120x200 cm eller 140x 200 cm, og derfor vil den fylde betydeligt mindre end en dobbeltseng. Men med 120 eller 140 cm kan brede sig meget mere og man vil få plads til meget mere sjov i sengen, end man får med en enkeltmandsseng. Den normale dobbeltseng er på 160x200 cm eller 180x 200 cm. Derfor er det heller ikke et voldsomt kompromis, at gå fra 160x 200 cm til 140x 200 cm. Du vil altså stadig få en stor seng, som du vil kunne have plads til på dit værelse. Derudover gør det også muligheden, for at dele sengen med nogle, meget større. Med en halvanden mands seng er der meget bedre plads til to personer, som kan ligge og boltre sig i sengen, uden at være ved at falde ud over kanten. Her optimeres altså også nogle chancer for at dine overnattende gæster måske har lyst til at komme tilbage og sove med dig igen. 

 

Intet kompromis med kvalitet

Selvom en halvanden mands seng fylder mindre i rummet end en dobbeltseng og altså derfor er mindre, er der ikke blevet gået på kompromis med kvaliteten. Halvanden mands senge laves nemlig i helt samme høje kvalitet som dobbeltsenge, og du skal derfor ikke være bange for, at din nattesøvn forringes med en halvanden mands seng. Det er altså en god løsning for dig og din eventuelle sovepartner at investere i en halvanden mands seng. For hvis pladsen ikke er til en dobbeltseng, betyder det ikke at du skal undvære en god natte-oplevelse, du skal bare have en mindre seng, men hvor der er plads til to, eller til at du som ene person kan ligge brede dig på meget mere plads. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen