BECKHAM I JULEGAVE?

Fodboldstjernen, som efterhånden er bedst kendt for alt andet end for at slå til bolden, fortsætter sin designerkarriere.19. november, 2012 - kl. 00:00
Forfatter: Alicia Regina Sørensen Fava


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

H&M-SUCESSEN FORTSÆTTER
Sidste år kunne vi se resultatet af samarbejdet mellem den svenske modegigant H&M og den 37-årige Sir David Beckham. En herreundertøjskollektion, der siden da har kunne hamstres i alverdens H&M butikker, såfremt der i butikken var en herresektion. I år er sortimentet udvidet med en række nye styles såsom pyjamas, lange underbukser, hættetrøjer, shirts og et håndklæde som selveste Beckham har designet. Stilen er stadig den samme, hvorfor kunden kan forvente designs i bløde materialer, som er afslappede og komfortable: perfekte til de kølige vintermåneder, men som stadig er fede, så mandfolket kan se lækker ud - også i hjemmet. Farvepaletten er valgt ud fra, at kollektionen ikke skal gå af mode, men holde i længere tid, og da Beckham holder af sort, gråt og hvidt, var valget nemt for designeren.
EN LETTERE PÅKLÆDT BECKHAM
Det plejer at være tilregneligt, at man er påklædt i visse af kollektionens items, når kampagnen knipses løs, men da sortimentet inkluderer undertøj, har sportsstjernen smidt håndklædet i ringen og blot iført sig de selvdesignede boksershorts samtidig med, at han viser nogle af sine, i alt 7, tatoveringer frem.
MOVEMBER MED ROCKER, SEJLER STIL
I de - efterhånden mange - år vi har fulgt Beckham, har han ændret stil gentagne gange. Denne gang har han groet et Movember-skæg, der vil noget! Med dette skæg og de mange tatoveringer drages man som beskuer både til søs og til mafiaen. De mange tatoveringer gør, at han udviser noget så firstmover-agtigt som en særlig interessant rocker- eller sejlerstil. Og så igen; det er jo ikke for ingenting at han er et velanset modeikon.
BECKHAM UNDER TRÆET?

De nye styles lanceres på det perfekte tidspunkt. Julen står for døren, gaveideer kan vi aldrig få nok af, og den kølige tid er over os. Det kunne muligvis være en idé med en blød "Beckham-pakke" under juletræet (også) i år. Om det er en julegave til dig selv, din bror, far, søn eller kæreste er ligegyldigt. Selv Beckhams egne børn har adskillige dele af kollektionen, som de kan lide og iklæder sig, og alle ved, at kvinder eeelsker at gå rundt i kærestens skjorte, t-shirt, undertrøje osv. Mon ikke Victoria, i privaten, putter sig i mandens langærmede shirts i ynglingsfarven sort?
Du kan se interviewet omkring kollektionen med David Beckham lige her, hvor du med sikkerhed vil få en masse inspiration og måske også blive en smule grøn af misundelse (ligesom os!). Sådan et veltrimmet vaskebræt kan nemlig de færreste prale med.
Se også resten af kollektionen i vores galleri. Og husk at hjælpe os med at afgøre:

Er Beckhams kollektion for H&M fed?

Hvilke items ville du ønske lå til dig under juletræet?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Alicia Regina Sørensen Fava Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen