BATMAN UDSTYR TIL SALG

Vil du gerne være cool og hardcore ligesom Batman? Så skynd dig at få anskaffet uret som er blevet lavet til ære for heltens fans.13. september, 2012 - kl. 16:00
Forfatter: Alicia Regina Sørensen Fava


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Han er rig, retsindig, populær, stærk og muskuløs. Han går i luksustøj designet af selveste Giorgio Armani og han får altid fat i de lækre hjælpeløse babes. Derudover kommer han evig og altid dem som er i store vanskeligheder til undsætning.
Bruce Wayne ER en sej gut, det kan vi ikke benægte. Så hvem kunne ikke tænke sig, at ligne ham bare en lille smule? Nu er det muligt! Du er nemlig godt på vej, hvis du anskaffer dig det ur som er designet i hans ånd. Det er det familieejede schweiziske urmærke Jaeger-LeCoultre, som har designet uret som selveste Batman har på i ”The Dark Knight Rises”, og som nu også er designet til heltens fans.

Uret ”Reverso Ultra Thin Tribute to 1931”, er en limited edition udgave som har en klap af stål med heltens symbol fra den seneste Batman film indgraveret samt en rem af alligatorskind. Du skal ikke igennem ild og vand for at få fat i uret, men du skal højst sandsynligt springe på et fly, da det sælges udelukkende i enkelte af mærkets butikker i Los Angeles, London, Geneve og Hong Kong. Men hvad gør man ikke for at ligne ens helt?
Hvad synes du om Batman-uret? Er det et som du kunne tænke dig?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Alicia Regina Sørensen Fava Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen