Awesome solbriller til en hot sommer!

Hvis der er noget der kan fuldende din sommerstil, er det helt klart solbrillerne! Men hvordan finder du de solbriller, som gør alt det rigtige for dig?



12. juli, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Ben Affleck
Solbrillerne kan være med til at gøre dig mystisk og lækker, men kun hvis de passer til dig. Det vigtigste for at undså fejlkøb er, at du får købt nogle solbriller som passer til din ansigtsform. Men herudover skal du jo selvfølgelig også tage stilling til, om du ønsker et par tidsløse og langtidsholdbare solbriller, eller om du går efter et mere trendy par! Jeg har samlet en lille guide til hvilke former du skal gå efter, og i galleriet kan du se hvilket 25 solbriller, jeg synes, der rammer sommerens trends perfekt! 


Den perfekte facon

Square face!
Med er firkantet ansigt, har du et ansigt som er næsten lige så bredt som det er langt. Både din pande og kæber er markeret, hvilket godt kan få dig til at se lidt kompakt ud. Du har brug for en solbrille som kan blødgøre det kantede udtryk og dine fremtrædende kæber. Til det er det formål, er de ovale og let buede stel perfekte! Udover at være ovale, skal stellet have tyngde for oven og skråne ind nedadtil, og sidde højt nok; dette nedtoner dine kraftige kæber og skaber balance
Brain Austin Green
Oval face!
Hvis du har et ovalt (eller æggeformet) ansigt er du virkelig heldig! Dit ansigt er i sig selv harmonisk, da det er langt og smal, og din kæbe og pande er næsten lige brede.
Harmonien i dit ansigt gør, at du kan bruge stort set alle de trendy solbriller; som oftest er runfe eller firkantet med store glas. De store glas for dit ansigt til at se kortere ud, men det ikke noget, da du i forvejen har længde og give af. Men du kan altså bruge både afrundede firkantede, runde og wraparound solbiller. 

Round face!
Med et rundt ansigt er længden og bredden af dit ansigtet stort set identisk, du har oftest også en lille afstand fra hage til underlæbe; hvilket også giver dig er lidt kompakt udtryk.
Solbrillerne til dig skal være rektangulære og mindst lige så brede, som det bredeste sted i dit ansigt (måske lidt bredere). Det vil føre lidt lækker kontrast til dit ansigt!
 
Diamond face!

Hvis du har et diamantformet ansigt, er dit ansigt bredest over panden og bliver smallere og smallere nedad, som ender i en forholdsvis smal hage og mund.
Den perfekte solbrille til dig er et stel som giver dig et bredere kæbeparti. Det er især stel med bløde former og nedadgående linjer som er gode. Stellet bør ikke være for kraftigt eller firkantet.

Hvilken ansigtsfigur har du?
Hvis du er i lidt i tvivl om, hvilken af de fire ovenstående ansigtsformer du har, er der en let måde at finde ud af det på. Du starter med at tage et billede af dit ansigt; det skal helt fra helt for fra og i en neutral højde. Prints så billedet og tegn fra hage til kindben og omkring panden. På den måde for du let en synlig figur, som passer på en af de fire kategorier!
Ryan Gosling

The Frames!

Når du så skal vælge hvilket udtryk dine solbriller skal have, er der mange til at tage stilling til.
Du ved du hvilke former du skal gå efter, men det er langt fra alt der skal tages stilling til hvis du skal undgå de irriterende fejlkøb. Du skal tage stilling til, om du ønsker et stel i akryl/polyamid, metal eller titanium. Som hovedtræk kan man sige, at akryl/polyamid stellene oftest er billige, de føles forholdsvis lette, men de bliver også hurtigt risede. Metal er en del tungere og lidt dyrere. Hvor titanium ofest er det dyreste, letteste og mest holdbare. Du skal også tage stilling til hvilken form for glas du ønsker; skal det være ensfarvet, med gradient, med eller uden styrke og farve. Sidst men ikke mindst, er det også en vigtig faktor om solbrillen rent faktisk skal beskytte dig mod UV-strålerne, eller bare se fancy ud!
 
Tjek galleriet ud og se mine 25 udvalgte, awesome solbriller til denne sommer!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen