A/W kollektionen 2011's skjorter!

Længerevarende mode er blevet den vigtigste og mest dominerende del af garderoben!28. februar, 2011 - kl. 10:35
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Efterårs/ vinter udvalget af skjorter, er som altid uendeligt bredt. Kollektionerne byder på utallige af velkendte klassikere, som allerede har domineret modebilledet sæson efter sæson, er blevet brugt igen og igen og fortolket på (forholdsvis) nyskabende måder.

Længerevarende mode er blevet den vigtigste del af garderoben og ikke mindst den gennemgående tendens i det nye fornuftens årti.

Fornuftens årti eller ej, så bør mode og de dertil hørende nye items til klædeskabet stadig stå øverst på listen. Så her er mere inspiration til din efterårsgarderobe anno 2011. Fra alle os til alle jer, endnu et smugkig på A/W kollektionens goder!

Skjorterne er fra henholdsvis Minimum (deniminspireret oxford skjorte, army skjorten) og Suit (skovmandsinspireret ternet skjorte). Selvom disse udgaver er ganske fine, vil jeg dog ( i denim og army skjortens tilfælde) stadig anbefale at gå efter de mere autentiske udgaver.
Den længerevarende mode.Begrebet længerevarende mode, dækker over de items, som har beholdt deres efterhånden solide plads i modebilledet i længere tid. De nærmest udødeliggjorte items, som Denimskjorten, militærskjorten og skovmandsskjorten. Items som også dominerer modebilledet i forår/sommer kollektionen, og efterår/vinter kollektionen 2011. Items så dominerende og udødeliggjorte, at forbliver, som de er eller skinner igennem i efterårs/vinter kollektionen nye design.

Kort fortalt: Holdbart design skaber ofte længerevarende mode og bliver til en moderigtig og god investering til garderoben, som holder sæson efter sæson. En nærmest uundværlig del af en udvidet basic garderobe.
Det stilrene, kombineret med efterårs/vinter kollektionens tern.

Det klassiske og velkendte skjortemærke Kronstadt har i deres kommende efterårs/vinter kollektion 2011 udvidet deres ellers så stilrene skjortekollektion med både chinos, shorts, strik, cardigans, termojakker og selvfølgelig med efterårs/vinter ternede skjorte tendens. Kronstadts klassiske design, med de rene linjer og fine materialer skinner stadig igennem i den nye del af kollektionen. Et godt alternativ til de ellers så grove skovmandsskjorter, hvor vi ellers kender ternende fra. Stilrent og velkendt.

Den mere autentiske og rå udgave.Ternede skjorter er en af årets gennemgående tendenser, både i stilrene udgaver og de mere rå og lidt skovmandsskjorte inspireret udgaver. Denne version fra mærket Suit, er efter min mening en gennemført middelvej. Den er i grovere materialer end de mere traditionelle og velkendte skjorte materialer, også er den alligevel ikke helt så autentisk og grov som en rigtig skovmandsskjorte. Den er stilren, men på den lidt skæve, unikke og moderigtige måde. Et godt alternativ til den klassiske skovmandsskjorte inspireret udgave, som fylder modebilledet. Skil dig ud fra mainstream verdenen og gå efter de spektakulære mærkers udgaver, som Suit eller som alternativ, tilføj lidt fransk elegance fra det franske mærke A.P.C.

Den skæve og Odenseanske udgave.Det forholdsholdvis nye Odenseanske mærke Rascals har designet et godt bud på en stilren, dog spektakulær og lettere grov udgave med ekstremt synlige patches. En modig men særdeles gennemtænkt og gennemført udgave. Igen et rigtig godt alternativ hvis man gerne vil væk fra mainstream verdenen og signalere stilsikkerhed samtidig. En skjorte som ikke behøver de helt outrere accessories, men som i sig selvkan være den bærende del outfittet.
Fra længerevarende mode, til det klassiske kombineret med A/W kollektionens tendenser, til det mere rå og autentiske, og til det skæve odenseanske alternativ. Skjorter i (næsten) alle afskygninger er en vigtig del af basic garderoben. Både de klassiske, de stilrene, de autentiske, de rå eller de outrere. De er en del af garderobens fundament, i mere end en forstand.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen