5 værdifulde tips til at investere i en bedre livsstil

22. december, 2017 - kl. 11:49
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

På det her tidspunkt af året kan det være ekstra svært at trække i løbetøjet eller hive sig ned i træningscenteret. Efter blot en lille måneds pause, kan du nemt føle, at kroppen stille og roligt går i en slags forfald, hvilket kan gøre det endnu sværere at komme i gang igen. Vi hjælper dig lidt på vej med disse 5 brugbare tips til, hvordan du kan få bugt med de uønskede fedtdepoter, og få gang i musklerne igen.

 

Grønnere mad = mere overskud

Vi har hørt det så mange gange før, at vi skal spise mere grønt til maden. Det er ikke altid lige nemt at få gjort, men faktisk kan det gøres lettere, end du tror. Du kan evt. købe flere poser grøntsager på frost, da de er nemme at have liggende og super nemme at tilberede. Du kan lege med simple opskrifter som at stege dem i stedet for at koge dem, pifte smagen op med lækre krydderier og pynte med lidt revet ost.

 

Tjek garderoben igennem

Rigtigt meget tøj ligger bagerst i skabet, og er ikke blevet brugt i årevis. Det kan være en super god ide at tage dig tiden til at få ryddet ud i skabet. Måske finder du tøj, du stadig føler dig lækker i, eller måske du bare skal have det sendt til genbrug hurtigst muligt. Uanset hvad, giver en grundig oprydning i klædeskabet dig energi – og så er der tilmed plads til nye stilfulde outfits. 

 

Styrke giver energi

Stærke muskler hjælper på forbrændingen. Hvis du derfor gerne vil af med et par overflødige kilo, kan styrketræning virkelig give dig en god start. Du behøver ikke bevæge dig ned i det lokale fitnesscenter, selvom det naturligvis er en god ide; du kan også lave rigtigt mange øvelser derhjemme på stuegulvet. Mangler du inspiration, kan du jo altid bruge Google til at finde træningsprogrammer, der er velegnet til hjemmetræning. En tur i fitnesscenteret kan dog være ekstra motiverende, især hvis du har kammerater, der kommer samme sted. I mange centre kan du betale dig fra at få en personlig træner, hvilket kan være en god start.

 

Genoptag gamle hobbyer eller find en ny

Måske går du og savner et netværk, eller keder dig lidt i dagligdagen? I så fald er det vist på tide at gå på opdagelse i de muligheder, der tilbydes af det danske foreningsliv. Du kan genoptage en gammel sport eller gå på opdagelse efter en ny. Der er rig mulighed for at skabe et nyt og sundt netværk via den sport, du vælger.

 

Personlig coaching

Vil du gerne gå skridtet videre, kan det være en god idé at hyre en livsstils-coach eller personlig coach. En coach er trænet til at guide, hjælpe og motivere dig i din søgen efter en bedre livsstil og et mere positivt syn på dig selv og din omverden. Det kan dog nemt gå hen og blive en lidt halv-pebret affære at investere i en coach. Du kan derfor med fordel overveje at benytte Matchbanker.dk til at finde et lån, der passer til det behov, du lige står med. Uanset om der er tale om en total udskiftning af garderoben eller en personlige coach, kan Matchbanker.dk hjælpe dig nemt og hurtigt på vej.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen