5 forskellige sweatshirts til forskellige stilarter og behov

Er du til den klassiske, den smarte, den med tryk, den sporty eller den specielle? Læs om sweatshirts og bliv inspireret til at foretage dit næste køb.2. februar, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen


1: Den klassiske..
Dette er til dig der gerne vil have en sweatshirt, som passer til din klassiske garderobe, eller til dig som ønsker at anskaffe dig en sweatshirt med et lidt mere dæmpet udtryk. Denne sweatshirt kan ligesom de andre jeg har udvalgt, dresses op og ned alt efter hvilket udtryk man ønsker at skabe og udsende. Den lille detalje på lommen giver den et lidt mere moderne og klassisk udtryk, frem for at den var helt marineblå. Den marineblå farve er en god kontrast til den sorte, grå og  den hvide look. Den kan styles med et par mørke/sorte jeans og en mørk habitjakke. Dette bevirker at looket holdes så klassisk som muligt. Et par fede laksko vil også være en lækker detalje, som vil være med til at understrege det lidt pænere look. Hvis man vil gøre looket mere råt kan man dresse det ned med et par chelsea boots, hvorved looket på den måde bliver en anelse mere nedtonet og cassual. Denne sweatshirt forhandles via dette link http://www.fedttoej.dk/mand/produkt/Bluser-og-troejer/Sweatshirts/362338-Lindbergh-'Crewneck'-sweatshirt  til 249,75 kr. + fragt.
2: Den smarte..
Dette er til dig der tør at kaste dig ud i noget anderledes, og som kan give dit outfit et ekstra pift og kant. Brystlommedetaljen hvor ´leopard møder giraf´ gør sweatshirten lidt mere ekstraordinær. Da den er med hætte kan den styles med alt fra jeans, chinos til sweatpants. Ønsker man at provokere udtrykket kan man med fordel bruge en habitjakke over. Habitjakken vil give looket mere personlighed. Anonymitet er ikke det man ønsker, hvis man vælger en sweatshirt som denne. Denne sweatshirt er også på tilbud i øjeblikket til 249,75 og fås farverne: gråmeleret og navy. Den kan forhandles på: www.smartguy.dk.

3: Den med tryk..
Er man til en sweatshirt med print/tryk er dette lige sagen. Den lækre kvalitet fra det danske brand: Knowledge Cotton Appearl gør sweatshirt ekstra lækker i sin kvalitet og den er til og med af økologisk bomuld. Det er dog vigtigt, når man anskaffer sig en sweatshirt/t-shirt med tryk, at man sørger for at vende vrangen ud ad ved vask. Således undgår man at trykket krakelerer og sweatshirten beholder på den måde sin fede detalje som er investeringsgrundlaget for denne sweatshirt. Det er altid en god idé at tjekke vaskemærker i de nyanskaffelser man gør sig, så man ikke ødelægger det ved første vask.Hvis du generelt er i tvivl om, hvilket af dit tøj der tåler vask på 40 grader, og hvilket man skal være lidt mere forsigtig overfor, kan du tjekke dette link: http://www.dressme.dk/vask , hvor der ligger et videoklip som fortæller hvordan man vasker sit tøj mest skånsomt.  Er du til sweatshirt med print, kan den købes på websitet: http://www.urbanclothing.dk/knowledge-cotton-sweatshirt-with-print.html og koster 699 kr. + fragt.
4: Den sporty..
Er du til et lidt mere sporty udtryk kan man altid henvende sig i sportsforretninger hvor de ofte har en har en afdelingen med sportstøj der er mere "fashionable" frem for det normale sportstøj. Et alternativ kan også være at tjekke forskellige websites ud. Jeg har fundet frem til denne fede sports sweatshirt fra det populære sportsmærke: Addidas. Sweatshirten har dog mere kant end den traditionelle sorte sweatshirt med hvidt Addidas tryk. Den kan styles med sweatpants og jeans, og kan både fungerer til hverdag samt weekend, hvor man ofte ønsker at være lidt mere afslappet i sit outfit. Den er lige i øjeblikket nedsat, så du kan købe den for blot 499,75 kr. Før prisen er 699,75 kr. Tjek dette link hvis du ønsker at læse mere om denne fede sporty sweatshirt: http://www.smartguy.dk/toej/strik-sweatshirts/haette-sweat/sort_adidas-originals-haette-sweatshirt_201403_4

5: Den specielle sweatshirt..
Dette er til dig, der gerne vil have en sweatshirt med et anderledes udtryk. Dens fede detalje på ærmet er med til at gøre den lidt mere opsigtsvækkende frem for en almindelig sweatshirt. Den bordeauxrøde farve er stadig fremme i modebilledet og er en god kontrast til den sorte og grå farve, mange ofte har lettest ved at iføre sig i disse kolde måneder. Men der er ingen der siger, at man ikke kan få lidt kulør på tilværelsen når det er trist og gråt udenfor.

Den kan styles med alt fra jeans, chinos til habit bukser, for at gøre udtrykket lidt mere pænt. Den kan bruges alene eller med en skjorte under for at understrege dens detaljer. Lige nu kan du gøre et ret godt køb hvis du ligger et besøg forbi webshoppen: www.smartguy.dk. De har ligesom så mange andre butikker og webshops gode tilbud at hente. Hvis du ønsker at give et lidt anderledes udtryk kan denne sweatshirt lige nu købes med 50%, dvs. at du blot skal give 250 kr. + fragt for denne lækre sag.
 
Er du til den klassiske, den smarte, den med tyk, den sporty eller den specielle? Tag et kig i din garderobe og find ud af hvad du mangler. Der er gode tilbud at hente netop nu.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen