4 tendenser der kendetegner - Sportsmoden 2016

Mode og trends varierer for tid til anden, og har gjort det altid.

29. september, 2016 - kl. 15:01
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Mode og trends varierer for tid til anden, og har gjort det altid.
År 2016 har ligeledes budt på nogle tendenser, der har kendetegnet året og de bevægelser, der har præget markedet for sportstøj. Her kommer 4 tendenser, der har været med til at kendetegne året der gik inden for sportsmoden.

Converse All Star er et af de klareste eksempler på, hvordan mode kan komme og gå, hen over en tidslinje på over 100 år. Det var nemlig allerede i år 1915, kun 5 år efter den oprindelige lancering af det første par Converse sko, at den legendariske All star sko første gang blev lanceret, og målrettet til de professionelle basketball og tennisspillere. Skoen har været som en bølge, der bevæger sig frem og tilbage, og er stadig populær med ny kollektion i dag 101 år efter lanceringen. Dette gør moden og trends i det hele taget til en fascinerende ting, samt udviklingen af den mode der var oppe i tiden før hen.

 

Hoodies/Hættetrøjer anno 2016

Hættetrøjer er blevet brugt på en lang række store reklamer, inden for fitness og træning igennem årenes løb. Det første man ofte møder på de store væg reklamer, når man kommer ind i Fitness World, er en pumpet fyr i hættetrøje. Hættetrøjen er da også forbundet til et gammelt fænomen, der siger at man ved at have meget tøj på i træningslokalerne, sveder mere, og derved forbrænder mere.

I dag er der sket en udvikling inden for hættetrøjer, og de fås i dag i en ”tunet” udgave, hvor materialet er let, og designet er nyt og moderne. På den måde bliver den mange år gamle trend ført videre, dog i en anden form i dag.

 

Øget fart med tights til både mænd og kvinder

De sidste par år har været lidt af en indkøring af de utroligt stramtsiddende tights, der er til at finde rundt omkring i træningscentrene. Det har tidligere været en populær tøjgenstand for kvinderne tilbage i 90´erne, men er nu kommet tilbage i hastig fart, til både mænd og kvinder.

Man kan finde tights i mange forskellige farver, og det er specielt farverne, og de mønstrer der sidder på de mange forskellige tights, som har slået igennem i den danske fitnessverden.

Tights er utrolig træningsvenlige, da de er lavet af et stretch materiale, der er hensigtsmæssigt ved alle de forskellige bevægelser ved træning.

Det er muligt at se mange forskellige modeller af den højeste kvalitet inden for tights, og meget andet sportstøj ved at klikke her.

 

Fuld fart på de farvede sportssko

De legendariske Nike Free sko, var med til at starte en bølge, inden for skomode i træningslokalerne, såvel som ude i det offentlige.

De ekstremt lette sko, der findes i et utal af farver, satte lige pludselig den tidligere meget sorte tilværelse i et skarpt lys. Før i tiden var det nemlig de mørke farver, der prægede billedet i træningslokalerne, men det satte Nike og derefter andre store brands inden for sportssko en stopper for.

 

Tag træningen med til udlandet

Det er i løbet af de sidste par år, blevet en del billigere, at rejse til udlandet med fly. Dette kombineret med et øget udbud af sports centrer, der henvender sig til de fitness og sportsglade mennesker, der ønsker at kombinerer ferien med træning, har medført at denne form for ferie er blevet ekstra populær i 2016.

Club La Santa er blandt andre, i høj grad blevet en del de aktive danskeres favorit destination. Det danskejet sportscenter på Lanzarote, er med de billige flybilletter og det øget fokus på sundhed, sport og fitness blevet et ganske populært rejsemål henover 2016.

Det tiltaler danskerne, at kunne bryde den velkendte dagligdag op, med en ferie til de varme himmelstrøg, hvor det samtidig er muligt at kombinerer ferie med træning, på faciliteter af den højeste kvalitet.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen