3 ting der definerer den moderne mand

3. maj, 2018 - kl. 08:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

I disse tider er der stort fokus på kvinden, hendes rolle i samfundet og måden hvorpå kvinder anskues på og anskuer sig selv på. Men det skal ikke handle så meget om kvindeideologierne i dette indlæg. Helt modsat skal det i stedet handle om tre ting, som definerer den moderne mand. Hvad bør man som udgangspunkt altid have fingeren på pulsen omkring, hvordan skal man opføre sig, og hvordan skal man se ud? Det kigges der nærmere på herunder. 

 

Hav styr på din teknologi
Teknologi er måske ikke så mandigt et område, som det engang var. Ganske vist har mange mænd stadig benzin i blodet og hang til dundrede musik, men især gadgets, accessoires og lignende er blevet allemandseje. Heriblandt finder man eksempelvis dyre laptops, lækre høretelefoner og sågar gaming. 

Dette betyder dog ikke, at det er mindre vigtigt at have styr på sin teknologi. Der er i hvert fald med sikkerhed stadig forhold, hvor det er manden, som hjælper kvinden med at genfinde et tabt kodeord, rådgive om køb af computer og forklare, hvad gigabyte er. Ligeledes skal man have de bedste gadgets ved hånden; dette indebærer naturligvis også den bedste powerbank.

 

Hav styr på dine gaver
Forholdet mellem mænd og kvinder vil sikkert altid skifte og fluktuere, da det varierer i takt med kønsroller, samfund og seksualiteten. Men uanset hvordan og hvorledes forholdet er stykket sammen, så vil det givetvis altid være vigtigt for manden at være i stand til at ramme plet med den helt rette gave. Kærligheden til kvinden vil altid være grundlagt på hengivenhed til det andet køn, og historisk set er gaver en vigtig del af dette. Det vil det garanteret blive ved med at være i nogen rum tid endnu. 

Derfor er det netop også at have styr på sine gaver, som er en vigtig del af at være den moderne mand. Men hvad skal hun så have? Du kunne eventuelt følge linket og få hjælp til at finde den eller de helt rette faux fur jakker til hende.

 

Stor og muskuløs er ikke nødvendigvis det vigtigste
Det mandlige udseende er også altid oppe til debat. Et perfekt eksempel på dette er den vel nok forhenværende hipster-periode, hvor mandens udseende virkelig fik en overhaling. Der kunne ikke være nok rødt vikingeskæg og skovmandsskjorte. Men tiderne skifter, og det grove udseende er ikke længere så vigtigt. 

Et andet eksempelvis er tidligere tiders fokus på store muskler. Det er ikke samme situation i dag, hvor muskler er blevet erstattet af både hjerne, balance og adræthed. God form er ikke kun muskler, men i lige så høj grad evnen til at matche hverdag med sundhed, velsoigneret udseende og ikke mindst en hjerne, som kan skaffe mad på bordet.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen