3 frisurer der ikke blir fucked

Cykelhjelme er in igen - men kan man beskytte hovedet og undgå hjelm-hår?30. oktober, 2010 - kl. 08:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Der er delte meninger, om hvorvidt Poul Nyrup gjorde det godt som statsminister dengang i 90’erne, men én ting, kan vi vist alle sammen blive enige om, var en skamplet på hans karriere: Cykelhjelmen.

Under en cykel-demonstration mod Frankrigs atomprøve-sprængninger i sommeren 1995 valgte den gode Poul at tvinge sit alt for store hoved ned i en alt for lille cykelhjelm; en præstation, som man umiddelbart godt kan være lidt forbavset over ikke krævede en skruetvinge.

Dermed cementerede han én gang for alle, at man kunne vælge mellem at køre uden cykelhjelm og dermed risikere en hjerneskade – eller at køre med cykelhjelm og ligne en, der allerede havde en.

Nu, 15 år senere, er Nyrups fadæse ved at gå i glemmebogen, og statistikken viser en markant stigning i antallet af cyklister, der bruger cykelhjelm. Især unge mennesker i storbyerne har taget hjelmen til sig igen.

Grunden er formentligt ikke, at alle de ”husk hjelmen”-kampagner, vi er blevet bombarderet med gennem vores opvækst, pludselig er begyndt at virke. Det er nok nærmere, at der er kommet cykelhjelme på markedet, der ikke får folk til at ligne komplette idioter. Skaterhjelmene har nemlig gjort deres indtog i cykelverdenen, hvilket har medført, at man i dag godt kan tage en cykeltur med hjelm på hovedet uden at miste selvrespekt.

Problemet er så, at der stadig ikke er designet en cykelhjelm, der ikke fucker de fleste frisurer fuldstændig up. Derfor er her en kort guide til 3 frisurer, der ikke lader sig overmande af en tur under hjelmen:

Slikhår: Fedt dit hår ind i en kraftig pomade, stryg det tilbage og tag hjelmen på. Når du når til destinationen, vil dit hår med alt sandsynlighed ikke have rykket sig en millimeter. Det eneste minus er, at du nok skal forvente, at puderne inde i hjelmen skal vaskes en gang i mellem, for det er altså noget fedtet stads, sådan noget pomade.

Justin Bieber: Nu tænker du nok “Arh, come on, hvem gider ligne Justin Bieber?!” …og det kan da godt være, at hans musik giver dig en ustyrlig lyst til at flå dine egne ører af, men knægten har sgu et eller andet, der får alle de 16-årige piger til at synes, at han er Guds gave til deres køn. Og hvem vil ikke gerne score en 16-årig? Ja, jeg spørger bare…!

Hvis du skal have Justins frisure, så skal du ikke gøre ret meget. Du kan nøjes med at bruge en let styling-cream til lige at få en lille smule hold og separation, men der ud over kan frisuren sådan set passe sig selv – og så tager den langt fra uoprettelig skade af en tur under en cykelhjelm!
Skinhead: Du kommer til at fryse hovedet hele vinteren, men hvis det andet er for kompliceret for dig, kan du selvfølgelig også bare vælge den tidløse skinhead-frisure. Du bør dog lige overveje det en ekstra gang – for det er langt fra alle, der kan bære den.

Nogle kommer til at se vildt rå ud, mens andre kommer til at ligne en, der er på eftermiddagsudflugt fra rigshospitalets kræftafdeling. Alternativt kan du selvfølgelig også bare vælge at vente med at sætte dit hår til du når frem - så nu har du i hvert fald én undskyldning mindre for ikke at bruge cykelhjelmen!
i samarbejde med:
Vores mål er at sætte fokus på hår, hårpleje og andet lækkert til toppen af hovedet - vi har derfor valgt at indgå et partnerskab med nogen, der ved hvad de snakker om. Dette er blevet til et partnerskab med. Billigvoks.dk samarbejdet munder ud i en flok interessante artikler om hår og hårpleje, som vi håber I læsere kan drage nytte af. Produkterne som omtales i artiklen sælges ikke nødvendigvis kun hos Billigvoks.dk.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen