Vil iPhone X danne mode?

12. september, 2017 - kl. 22:10
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Som vi efterhånden har vænnet os til, når Apple lancerer nye produkter, er der ikke sparet på noget. Og hvis man vil være med i den eksklusive iPhone X klub, inden telefonen (måske) bliver allemandseje, skal man da også grave forholdsvis dybt i sparebøssen. Den nye flagskibsmodel, iPhone X koster i nærheden af 9.000 kr hvilket er en prisstigning på mange procent i forhold til den ”gamle” iPhone 7 plus topmodel, der indtil nu var Apples dyreste mobiltelefon. Men én ting er, at den nye iPhone X er dyr – det havde vi nok forventet – men er den så også pengene værd? Det kan et nærmere kig på telefonens nye specifikationer måske hjælpe os med at afklare.

Der er kommet et forbedret kamera, trådløs opladning, kant til kant display, forbedret batteritid m.m.

Alt sammen noget vi er blevet vant til når der kommer nye telefoner, men hvad kan det så bruges til? En ting der måske vil danne mode blandt især de unge, vil nok være muligheden for avanceret brug af emojis. Du kan nu lave animerede og personaliserede emojis der kan sendes til venner og bekendte. Hvis det tager rigtig fat vil det nok skabe en trend. Da Apple lancerede den nye iPhone X gjorde de selv lidt grin med, at de brugte avanceret ansigtsteknologi til at lave emoji beskeder med.

Ikke stort udvalg i farver og størrelser

Når man kigger på mode er det altid interessant med farver og former. Men det er ikke det helt store udvalg deres nye lancering byder på når det handler om telefoner. De lancerede også deres nye ur som fås i mange farver og kombinationer.

Når man kigger på at de kommer i space grey og silver vil der ikke være plads til det helt individuelle præg.

10 år med salgsrekorder slutter det her?

Siden den allerførste iPhone ramte butikkerne i juni 2007, og frem til 4. kvartal af 2016, har Apple langet i alt 1.030.000.000 enheder over disken på verdensplan. Mere end 1 milliard solgte enheder på 10 år vidner om, at iPhone X måske kan se frem til at sætte nye salgsrekorder for Steve Jobs’ tronfølgere. Men pga. den høje pris , er det ikke givet, at folk med fungerende iPhone 7 telefoner, vil skifte lige med det samme.

 
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen