Variation af tøjstil

Inspiration til variation af din tøjstil - et godt råd1. oktober, 2012 - kl. 16:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

I Jack & Jones på Strøget i København, er der tænkt over hver dags outfits og dertil hørende detaljer. Drengene der arbejder i afdelingen udvælger deres tøj for at se godt ud, men samtidig også for at inspirere kunderne, til at gøre dem kunsten efter. De er oftest iført det nyeste tøj fra butikkens egne mærker, og repræsenterer således de nutidige trends bedst muligt.
Ugens valg af tøj
Brandmanager Claus Rasmussen fortæller, at en agenda som drengene benytter sig af, er at de i løbet af ugen varierer deres tøjvalg med henblik på at afspejle flere dimensioner af deres tøjstil. I starten af ugen dyrker de en tilbagelænet stil med loose fit jeans tilsat t-shirt og en cool sweat. På den måde startes ugen på en god og afslappet måde. Midt på ugen opgraderes det afslappede look ved at erstatte overdelen med en skjorte og eventuelt en strik. På den måde bliver det mere klassisk mens det afslappede og behagelige dog bevares. I weekenden nås ugens højdepunkt og her stræbes efter at få en fest på jobbet, ikke mindst ved at iklæde sig ugens mest stilfulde looks. Slim jeans og pænere bukser, nystrøget skjorte og dertil blazer eller en pænere strik. Hertil kan klassiske detaljer som charmeklud eller butterfly være med til at sætte det sidste finish.
Fra jobstil til egen stil
Denne tilgang til valg af ugens beklædning kan man snildt kopiere selv. Måden at tænke outfits på over flere dage, skal tænkes som en inspiration til hvordan man kan variere sin stil i løbet af ugen, uden nødvendigvis at miste fodfæstet i sin personlige stil. Det er en god måde at undgå at komme til at klæde sig ens hver dag. Opsummerende handler det om at iklæde sig det afslappede look i starten af ugen og herefter langsomt opgradere dine looks, jo tættere på weekenden kommer.
 
Besøg butikken og få flere gode råd og vejledning til din garderobe her: Vimmelskaftet 36, 1161 København K.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen