Undgå at blive overvældet ved tanken om nyt køkken

20. marts, 2021 - kl. 12:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Skal du have et nyt køkken, skal det også være godt. Stilmæssigt såvel som funktionelt. Men det kan godt være svært at lægge sig fast både på det overordnede tema og stilvalg samt de mange detaljer i form af greb, bordplader og skuffeindretning. Heldigvis kan du nemt få hjælp.


Køkkenvirksomheder har in-house køkkenkonsulenter, som sidder klar til at hjælpe dig både med at budgettere og tegne dit nye køkken. Hvis du sidder i det vestjyske, så find forhandler i Herning – fx AUBO, for AUBO leverer køkken, bad, bryggers og garderobe i alle prisklasser.

Stilvalg til dit nye køkken

Overordnet kan du bl.a. have brug for hjælp til at afklare, om du ønsker et minimalistisk eller et rustikt tema. Ved førstnævnte bliver der ikke lagt voldsomt beslag på pladsen, hvilket gør, at minimalisme fungerer godt i et køkkenalrum, hvor det at give familien masser af plads at boltre sig på netop er det essentielle. Omvendt er et rustikt tema prangende og formfuldendt.

Er bæredygtighed vigtigt?

Måske kerer du dig om miljøvenlighed, og i så fald kan du være heldig at finde danske firmaer med tilbud på køkkener, der lever op til BREEAM-standardens krav til bæredygtigt indeklima. BREEAM er en international certificeringsordning for byggeri, der måler bæredygtighed ud fra kriterier som materialer, forurening, sundhed, innovation og transport – blandt mange andre.

Kend prisspænd på elementer

Hvad angår detaljerne, sidder køkkenfirmaer selvfølgelig inde med kataloger over materialer, du har at vælge mellem. Desuden har de indsigt i, hvor meget det fx koster at få en bordplade i billigt laminat sammenlignet med én i granit eller corian. Med deres overblik over, hvad du i forbindelse med nyt køkken kan forvente at skulle betale for de enkelte materialer, kan du sikre dig, at du gør en god handel i sidste ende. Så får du et køkken, du kan være tilfreds med.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen