Ugens stilikon: David Beckham

Sådan får du David Beckhams look20. april, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Som en af verdens mest skudsikkre sportsfolk, er det ingen overraskelse, at du aldrig sætter fod eller sko forkert, når du kører i hans mode-fodspor.
David Beckhams stil, er i dagtimerne let og ubesværet med et stænk af urban appel. Fra Beckhams stiltilbehør til fab vinterpels, er det hele her i en let shop udseende siden.
Med et vift af en magisk tryllestav, eller hans hustro Victoria, vikler David ind i en flot, debonair og ligner et discipel af stil, når han træder ud efter mørkets frembrud i et Tom Ford suit.

Han er grunden til at begrebet "metroseksuel" er blevet så udbredt og kendt af enhver, der interesserer sig for fodbold eller mode.

Så lad os tage et kig på hvordan du kan komme til at ligne David Beckham - med undtagelse af sponsoraftalerne naturligvis.
Det er virkelig nemt, hvis du følger nogle få enkle regler.
Det gælder om at få fat i neutrale og mørke nuancer. Du skal blot starte med et par basics og bygge på udseendet.
Sort bælte fra Barney kan findes fra 700 kroner og op efter og en hat fra Prada er heller ikke billig. Men kan du bruge din fantasi og ikke er så mærkebevidst, kan du sagtens finde noget lignende, meget billigere.
Jack&Jones
I Jack & Jones kan du finde et par lækre Jeans til 500, - eller en denimskjorte i samme prisklasse. 

Du vil selvfølgelig stadig skulle have nogle vigtige elementer i orden, for at ligne David Beckham. Et par ordentlige overarme og fede tusser.

Det sværeste bliver nok at få anskaffet de samme sponsoraftaler. Men med dit nye David Beckham look skal du nok kunne score på dit udseende
.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen