Ugens Hot or Not ifølge skribent på Modesektionen.dk: Nelle Fredsgaard

"Mænd er for det meste ukompliceret"3. september, 2012 - kl. 16:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Hvem er jeg:

Skribent/blogger på Modesektionen.dk. Derudover arbejder jeg som Make-up artist. Jeg er både i mit job og privatliv meget kreativ tænkende, impulsiv (nogen gange for meget) og nysgerrig.

Jeg går gerne i dybden med udfordringer og ejer ikke tålmodighed - det hele skal gerne ske her og nu. Jeg er super social I mit privatliv, men ikke med hvem som helst - jeg bruger helst tid med dem jeg holder af. Derudover er jeg vist en “Sucker for Love” på alle måder.


Hvorfor herremode 

Da jeg I min dagligdag beskæftiger mig meget med makeup og generelt “tøse ting”, nyder jeg  at få lidt afveksling.

Jeg har altid været meget inspireret af moden, og det er en stor del af mit liv.

Jeg er fascineret af, at mænd for det meste ikke er lige så komplicerede som os kvinder, hvilket også reflekteres i modebilledet. Herremoden er mere enkel og ligetil, hvilket igen reflektere tilbage på kvinde moden. Jeg ser flere og flere kvinder der begynder at shoppe herre items. Generelt er tendensen enklere snit, mere løstsiddende og rå looks I gadebilledet. Det er en spændende udvikling som jeg glæder mig til at udforske og give jer læsere mit syn på.


What is Hot

Mænd der tør være dem selv, uanset hvad det måtte indebære. Mænd der udstråler selvtillid, går op I sig selv, uden at have 15 forskellige slags voks I skabet. Mænd der er kreative, har en lille “detalje” ved deres stil der definere dem. Vigtigst af alt, Mænd der er MÆND uden alt det  der drengede “hipster - jeg vil gerne følge strømmen” image.

Lækkert skæg, tatoveringer og trænet krop er absolut at fortrække!


What is Not

Drenge der forsøger at være noget de ikke er.
Grimme sko, det er ligegyldigt om de er slidte eller lidt beskidte, det må bare ikke være “jesus” sandaler eller de der gamle hvide, brede Nike sko med sorte striber.. Just don’t do it!

Dårlig hygiejne, især grimme tænder. For Guds skyld pas på jeres tænder. Der er ikke noget mere sexet end et flot smil og ikke noget værre end skæve gule tænder med dårlig ånde til følge. Dem er der jo ingen der gider blive kysset med!


Hvem har god stil

Asthon Kucher- han er en af de få  lækre drengerøve, og er det 100%.

L.O.C- hans kække smil. Hans direkte og knivskarpe verbal formuleringer er mystiske og samtidig helt forbudte, hvilket jeg vil vove at påstå de fleste piger tænder på.

Johnny Deep- han er underlig og mystisk, på den fede måde.e

Frederik Fetterlein. Jeg er bestemt ikke vild med hans person, men han formår alligevel at være afslappet og cool i hans fremtræden.

Martin Bøge Pedersen ej at forglemme! Han er indbegrebet af lækkerhed, på mange måder, GISP!!!


Hvad er blikfang for mig

Udstråling, smil, varme og glæde. Det er næsten ligegyldigt hvad en fyr har på - bortset fra dårligt valg af fodtøj - selvfølgelig, hvis hans udstråling er god. Så kan han komme afsted med meget. Et selvsikkert, roligt og flirtende blik med et smil på læben vinder hver gang.
 

Mine 5 must have

  • Pæne tænder
  • Åben personlighed
  • Selvtillid
  • Det der’ ekstra, som kun du har
  • Afslappet, cool stil.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen