Ugens HOT OR NOT ifølge skribent Bettina Ørgaard Andersen

Bid for bid. Der er altid en leg i gang !19. september, 2012 - kl. 16:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Hvem er jeg:
Udover at være skribent på modesektionen, er jeg sælger i en danskejet skoforretning, LOFINA, som ligger i indre København. Det er de überste håndlavede italienske sko, med skindkvaliteter og læste udover det sædvanlige (ret nørdet, I know). Jeg er uddannet salgsassistent fra Magasin i 2005 med speciale i tekstil og læder. Jeg har arbejdet rigtig hårdt men jeg er allerede nu nået langt indenfor mit fag. Jeg har været butikschef for tre tøjforretninger, og var også lige en tur ovre i herrekonfektion, hvor jeg fra scratch var med til, at åbne en herretøjsforretning. Det var nok fakta om mig for nu.

I får mig ”piece by piece” men jeg kan godt afsløre, at jeg er passioneret omkring ALT hvad jeg laver. Jeg gør intet halvt og er til tider alt for perfektionistisk i enormt mange sammenhænge, jeg har en forkærlighed for loppemarkeder eller generelt gamle ting, som jeg elsker, at give nyt liv. Jeg bliver inspireret af mennesker med kant og elegance og så er en kold øl aldrig af vejen. 
 
Hvorfor herremode:
Jeg har arbejdet mange år i modebranchen, men med primært fokus på kvinder. Jeg føler derfor at jeg nu har brug for udfordringer på en helt anden måde end med kvinder. Jeg har jo arbejdet med mandemode i lidt over to år, så jeg savner nu det afbræk og det ”kick” det dengang gav mig. Jeg giver mere mig af mig selv, jeg er nysgerrig og igen, det er så ligetil og ukompliceret. Det er en mandeverden, det må godt være lidt ”rodet”.
 
What’s HOT:
Mænd der tør og kan tage fat.
Det er hot når en mand bærer sit barn i en babysele!
Dybde og selvsikkerhed.
 
What’s NOT:
Top pumpede mænd.
Sokker i jesussandalerne, (mere kikset bliver det sku’ ikke).
V-hals t-shirts, som er alt for nedringet.
Jalousi (det bare sørgeligt).
 
Hvem har god stil:
Rhett Butler
Leonardo DiCaprio
Gerard Butler...
.......... Mmmm siger jeg bare!

Hvad er blikfang for mig:
Kant og det skæve. I bund og grund er jeg ret ligeglad med hvilken stil fyren har. Jeg spotter ret hurtigt en god udstråling, men et par dybe varme øjne der udstråler personlighed og en god gang humor og selvironi, går rent ind her. Det er ikke noget du kan købe dig til.
 
Mine 5 musthaves:
Sko, MANGE sko (et par R3620).
Apollinaris med citrus.
Et lille stykke mørk chokolade til den grønne aften-te.
Min ring jeg har arvet af min oldemor Frida.
Kunst/malerier, nyt som gammelt, med en historie bag.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen