Ugen HOT or NOT ifølge skribenten på modesektionen.dk: Sille H. Quist

"Mænd med en masse personlighed og som tør noget, er sexet og specielt hvis de også drikker øl"17. august, 2012 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

HVEM ER JEG:

Skribent/blogger på modesektionen.dk, blogger på worldofshq.blogspot.com og skal til at læse til multimediedesigner i Aarhus. Jeg elsker fart over feltet og har altid mange bolde i luften. Sætter stor pris på socialt samværd og er en sucker for rødvins aftener eller øl på den lokale.

HVORFOR HERREMODE:

Jeg har altid haft en stor passion for mode og må erkende, at jeg er lidt af en drengepige. Elsker når der mixes på kryds og tværs, noget råt med noget klassisk, også når der kommer til brug af forskellige tekstiler. Herremode er ofte meget mere lige til -minimalistisk og med kant.
 

WHAT IS HOT:

Mænd som tør! Mænd der går op i sig selv, men som ikke bruger længere tid foran spejlet end mig - for guds skyld. Det er HOT når en mand viser personlighed og selvtilid og som viser, at han ikke er bange for, at skille sig ud. Og hvis han så er ejer af en læderjakke og har et par rayban aviator liggende, så skader det bestemt ikke!

WHAT IS NOT:

Lad nu den lyserøde trøje blive hjemme! Ja, jeg ved godt at den har været oppe og vende, den farve. Den holder bare ikke i min bog. En anden ting der er NOT er mænd der gemmer sig i sit tøj og som ikke viser personlighed og som tror at piger elsker poloer - tro mig! Det er de færreste.

HVEM HAR GOD STIL:

OKAY! Jude law, fordi den mand kan gå i alt og udstråler noget mystisk og anderledes. Er sikker på at hans personlighed og alt hans sex-appeal er med til, at gøre at hans stil er afslappet, kantet, sexet og lidt henkastet - det kan vi godt li! Og ja, bliver nødt til at nævne David Beckham, Johnny depp og ej at forglemme Nick Wooster!!!!

HVAD ER BLIKFANG FOR MIG:

Den lille ekstra ting, sølv uret, læder armbåndet, hatten, brillen, handskerne - den ting der gør, at man kan se, at der er gjort "lidt ekstra". Et blikfang for mig er helt sikkert også mænd der kan matche farver rigtigt, uden at ligne en fra cirkus. Yes! det giver plus i bogen.

MINE 5 MUST HAVE:

Vær dig selv!
Husk accessories og køb dig en læderjakke!
Miks tingene, tekstilerne, dyrt og billigt!
Prøv at ramme en afslappet tone i dit hverdags tøj!
OG, drik øl og hvis du ikke gør det, så lær det!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen