Tre ting du kan købe hende til jul

17. december, 2018 - kl. 10:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Mangler du stadig at købe en gave til din kæreste? Julen står for døren om en uge. Det betyder at shopping centrene er fyldt med mennesker der mangler at købe de sidste julegaver – og ofte er det gaverne til det modsatte køn der driller.


Men det behøver slet ikke at være så svært at købe en gave til din kæreste bare fordi hun ikke spiller fodbold eller hygger med drengene. Vi giver dig her tre julegaver du kan købe til din kæreste til jul.

 

Bløde gaver går aldrig af mode

Det er ingen hemmelighed at kvinder elsker tøj i alle farver og former. Men hvilket tøj kan netop din kæreste godt lide at gå med?


Du har nok set meget af hendes garderobe men kan du huske om hun foretrækker rød eller blå? Skal tingene være stramme eller er hun mere til bløde sweatere? Detaljerne i din kærestes klædeskab kan være besværlige at huske men læg mærke til et næste gang du ser hende.


Du kan næsten være sikker på at hun har lavet hints om hvilken slags tøj hun kan lide. Hvis det ikke står på hendes ønskeliste, er det helst sikker en del af detaljerne på hendes tøj. Ellers så tag et kig i hendes skab og undersøg hendes størrelse, farver og materialer.

Hvis du finder ud af hendes stil, og hvad hun kan lide og ikke kan lide, er det nemmere at finde hende en blød gave der passer. Desuden kan du vælge at undersøge om du kan købe hendes gave online, så har du også et bedre udvalg blandt de forskellige mærker.

Du kan f.eks. undersøge tøj fra Neo Noir, som er et populært dansk mærke der laver kvalitetstøj med farver og print. Det er nemlig en af favoritterne blandt danske piger – og hvis du giver hende noget fra forårskollektionen, kan hun være klar til det nye år med stil.

 

It’s in the bag

Ved du at din kæreste og dig har meget forskellig smag når det kommer til tøjstil kan du vælge at give hende noget godt tilbehør. Ligesom i herreforretninger er det muligt at finde forskellige slags tilbehør til kvinder der passer til alle prisklasser.

Igen skal du rette blikket mod hendes tøj men mere hvad der passer til alt hun har i garderoben. For tilbehør kan være mere afdæmpet end din kæreste outfit – eller helt det omvendte. Ofte siges det at tilbehør er en måde at få sæt tøj til at se ekstra godt ud, og tilpasser det til enhver lejlighed.
Som eksempel kan du tænke på en klassisk sort kjole. Hvis du tilsætter høje sko, røde læber og et skinnende armbånd vil tøjet passe til fest. Tager din kæreste til gengæld sneakers og en strik udover er det noget hun kan tage på til frokost med veninderne eller på en afslappet date.

Altså er tilbehør med til at sætte prikken over i’et på et sæt tøj og derfor en perfekt gave til jul. Er du i tvivl om hvad du kan give hende af tilbehør skal du gå efter en clutch eller taske. Så kan hun have en taske til forskellige lejligheder – hvad end du vælger Gucci eller Zara. 

 

Træning der giver resultater

Er din kæreste glad for at dyrke sport? Og sukker hun efter at se ud som den pige hun følger på Instagram? Så kan du give hende noget til at holde motivationen oppe så hun kan komme i den form hun ønsker.

Du kan enten vælge at give hende noget lækkert træningstøj. Det er starten på at komme op i træningcenteret, og så kan hun ikke bruge det som en undskyldning at hun ikke har det rigtige grej. Er det dog en gave du tidligere har givet hende kan du overveje at gå mere utraditionelt til værks.
Det kan f.eks. være ved at give et gavekort til en personlig træner, som kan tilrettelægge en træningsplan der specifikt passer til din kærestes mål. Vil hun gerne tabe sig? Få en bedre numse? Være i stand til at lave en pull-up?

Selvom det kan tolkes som en underlig gave – og måske en hentydning – er det en dyr og fed gave hvis din kæreste gerne til se resultater fra sin træning. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen