Træt af tøjkrise? Sådan undgår du tøjkrisen fremadrettet

19. maj, 2021 - kl. 16:30
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Vi kender det alle sammen: Den uundgåelige tøjkrise, der dukker op hver gang, du skal ud ad døren. Er du også træt af at have tøjkrise efter tøjkrise? Så er du landet det rette sted. I denne guide får du nemlig 3 tips til at komme tøjkriserne til livs.

Ryd ud i din garderobe og få overblik over dit tøj

Hvornår har du sidst ryddet ud i dit klædeskab? Det kan synes som en uoverskuelig og træls pligt, men den er altså ikke til at komme udenom, hvis du vil forhindre fremtidige tøjkriser. Start ud med at danne dig et overblik over dit tøj, og sortér det derefter i bunker afhængig af, om det skal beholdes, smides ud eller sælges/gives væk.

Det er vigtigt, du er ærlig, når du rydder ud i garderoben. Ellers opnår du ikke et ordentligt resultat af din garderobeoprydning.

Investér i modetøj, der er tidløst og holdbart

Der er noget om snakken, når det gælder om at købe tøj, der er tidløst og holder sæson efter sæson. Edie er et brand, der sælger modetøj til stilbevidste kvinder. Deres kerneværdi er, at godt tøj fortjener at blive solgt, uanset om det er fra sidste eller nuværende sæson. Ved at shoppe modetøj fra Edie, kan du være helt sikker på at få fashionable items, der kan bruges igen og igen – helt uden at gå af mode.

Planlæg dit outfit aftenen forinden

Er du en af dem, der stresser rundt og ikke kan finde ud af, hvad du skal have på, lige inden du skal ud ad døren? Så kan du have fordel af at planlægge dit outfit aftenen før. Ved at tænke over dit outfit allerede dagen før, har du god tid til at beslutte dig, og du kan dermed forhåbentlig komme tøjkrisen i forkøbet.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen