Style Fight: Gangnam Style/PSY eller Simon Jul

Hvem har den bedste stil. Gangnamstyle eller Simon Jul, begge rødder i det koreanske.18. september, 2012 - kl. 16:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen


Første gang jeg så videoen med Gangnam Style troede jeg, at det var Simon Jul; vores egen vidunder spass mager. Men nej - Gangnam style er et meget respekteret koreansk pop nummer, som har vundet stor opmærksomhed verdenen over.

Dette skyldes bl.a. musik videoen, hvor den syd koreanske rapper PSY i den grad med humor, rytme og originalitet introducerer nye dance moves som kan konkurrere med Billy Ray Cyrus feberen dog fra en anden tidsperiode.

Der forlyder at det er den mest sete video på Youtube i øjeblikket og at store navne som Katy Perry og ander celebs har udtalt sig i positive drejninger omkring vores sydkoreanske rapper, men kan PSY måle sig med vores egen koreanske darling Simon Jul?
Man skal ikke undervurdere Simon Jul. Under den noget jordnære facade, gemmer sig en intelligent person, som i flere tilfælde har vist god stil. 

Udover den måske platte satire-serie "Banjos Likørstue" har Simon vist sig på TV som både stjernekok, sympatisk kommentator/vært på forskellige programmer og vist en bragende intelligens.

Derudover har Simon ligesom PSY lavet musik, men nok i en noget anden kategori. Men måske skal han kaste sig over K-pop, som jo er gået hen og blevet så populær. Han har jo trods alt flere elementer som passer til denne musikstil.

Hvem syntes du har bedst stil?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen