Stjæl tøsernes hårprodukter!

3 tips til hvordan du kan bruge kærestens hårprodukter til at få en bedre hårdag.4. oktober, 2012 - kl. 16:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Piger har hemmeligheder. Mange hemmeligheder! Især når det kommer til, hvilke tricks de bruger for at komme til at se godt ud, er det utroligt hvor lidt information man kan tvinge ud af dem. Vi har imidlertid scoret lidt insider-viden, og er kommet op med denne liste med 3 hår-tips, som tøserne ikke burde have for dem selv.

Så er spørgsmålet bare; er du mand nok til at turde bruge dem?

Hårspray:
De fleste af os kender det; vi står foran spejlet om morgenen, og bruger lige 5 minutter længere end vi vil indrømme, på at sætte vores hår perfekt. Lige meget hvor meget man anstrenger sig, så ender det dog altid med, at håret klasker sammen i løbet af dagen, så inden det når at blive eftermiddag, ligner man mest af alt en, der har brugt en halv pakke Kærgården til at sætte sit hår.

Er du en af dem, der har det problem, kan det faktisk løses ganske enkelt: Stjæl kærestens hårspray! Hvis du sørger for at fiksere din frisure med hårspray, når du har sat den, så kan du være sikker på, at frisuren kan holde sig oprejst hele dagen, lige meget om du har strit, pjusk eller manga-spikes.

Indrømmet – man føler sig ikke som en mega macho mande-mand, når man står og vifter med kærestens lyserøde Polyswing-hårspray, men heldigvis findes der også hårsprays, der ikke er udviklet til langhårede tøser – f.eks. d:fi Extreme Blast. For at bevare din macho-følelse mens du bruger hårspray, kan du se på det sådan her: Hvad er mindst macho; at bruge lidt hårspray om morgenen – eller at være en af de fyre, der lige er nødt til rette frisuren, hver gang man fanger sit spejlbillede i et butiksvindue.
OSiS+ Dust-It:
Et af de allermest populære hårprodukter i hele verdenen er OSiS+ Dust-It. Du har sikkert aldrig stiftet bekendtskab med det, men tøserne er vilde med det! Faktisk er der dog slet ikke nogen grund til, at vi fyre ikke også kan bruge det.

Dust-It er et duftløst pulver (du slipper altså for at lugte af lavendel og tulipaner), der drysses på håret helt inde ved hovedbunden. Herefter rusker man rundt i håret – og vupti! Håret er mat og rodet; lidt ligesom det surferlook man har, efter en lang dag med masser af badning i Vesterhavet - bare med endnu mere volumen!

Især hvis du har fint hår, bør du seriøst overveje at prøve Dust-it, for det giver virkelig helt ufatteligt meget volumen. En lille bonusinfo om Dust-It er, at mange piger, når de ikke lige magter at gå i bad om morgenen, bruger Dust-It til at sørge for, at deres hår ikke ser fedtet ud. Det stunt kan du også sagtens lave, hvis du er typen, der vælter ud af sengen 10 minutter før du skal møde på arbejde eller i skole.
Føntørrer:
Kan du godt lide at lave frisurer, der strider lidt mod tyngdekraften, så vil du helt sikkert have en fordel, hvis du lærer at mestre føntørringen. Hvis du kan få vendt håret, mens det tørrer, i den retning, som du gerne vil have håret til at stå i, så kan du være sikker på, at frisuren holder markant bedre. Skal håret i toppen fx stritte og det i siderne redes tilbage, så brug føntørreren til at ”forme” håret, mens du tørrer det. På den måde sørger du for, at håret naturligt vil søge tilbage til denne position, i stedet for bare at gøre sit bedste for at klaske sammen.

Der findes masser af føntørrere på markedet, der er egnede til formålet, men lad være med at bruge alt for mange penge på en føntørrer med diffuser og alt muligt andet tøse-tilbehør. Brug i stedet pengene på at få en hårtørrer i ordentlig kvalitet; f.eks. HH Simonsen Boss – eller hvis du er en sucker for Ed Hardy, denne Limited Edition Ed Hardy hårtørrer.

For at forstærke effekten, kan du bruge en føngelé med let hold. Alternativt kan du faktisk også bare, hvis du normalt bruger gele, bruge en lille smule af det i håndklædetørt hår, inden du føntørrer det. Det giver nogenlunde samme effekt.

Nu burde du være rustet til at kunne gå på rov i kærestens skab ude på badeværelset – men selv om det kan være lokkende, så hold dig til at bruge hendes hårprodukter. Selvbruneren, dækstiften og mascaraen lader du bare stå.
i samarbejde med:
Vores mål er at sætte fokus på hår, hårpleje og andet lækkert til toppen af hovedet - vi har derfor valgt at indgå et partnerskab med nogen, der ved hvad de snakker om. Dette er blevet til et partnerskab med Billigvoks.dk. Samarbejdet munder ud i en flok interessante artikler om hår og hårpleje, som vi håber I læsere kan drage nytte af. Produkterne som omtales i artiklen sælges ikke nødvendigvis kun hos Billigvoks.dk.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen