SOME ARE THIEVES - nyt sneakers mærke

"Tyvene" går ikke, de glider og de svæver. Det er de nye SNEAKERS.23. september, 2012 - kl. 16:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

De er ikke set før i Danmark, men nu har du muligheden for, at få fingre i dem. SOME ARE THIEVES er et lækkert italiensk sneakers mærke, der sætter alt ind på, at udvikle unikke behandlingsmetoder, som læderet er underlagt.

Den italienske skoforretning LOFINA i Fiolstræde 23 i København er de første i Danmark, som har købt et lille udvalg hjem af dem. Disse sneakers ser måske ikke ud af så meget med deres kærligt slidte look, men der er mere i det end det. Læderet har fået en helt speciel forarbejdning, samtidig med, at de er helt bløde som smør og har opbygning omkring anklerne som sørger for god støtte og fasthed. De vejer nærmest ingenting, det i sig selv er ret imponerende. 

SOME ARE THIEVES forbrugeren, eller "tyven" som producenten selv beskriver det, er "det jungledyr" som er indbygger i de pulserende hjørner af vores neonbelyste byer, hvor genstande som hans sneakers, er værktøjer, han bruger til at tilfredsstille sin sult til at stjæle.

Ingen tyv efterlader spor, derfor er deres såler helt flade. Endnu et gennemført træk, i mine øjne. Ligesom man heller ikke ved om "tyven" er mand eller kvinde. De fleste sneakers fra deres kollektion er nemlig unisex. At få denne beskrivelse og viden bag deres kunstværker til fødderne, fascinerer mig. Der er lagt tanker bag og det er det, det hele handler om for, at komme frem i modebranchen.

Se eller læs mere på:
http://www.somearethieves.com/

Eller smut ned i Lofina på Fiolstræde 23 for at få fingre i et par af de nye fede sneakers eller bare for at høre nærmere om det nye mærke.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen