Sneakers kan udtrykke din personlighed

21. marts, 2017 - kl. 10:54
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Der skal ikke herskes tvivl om, at du fra morgen til aften har muligheden for at shoppe både tøj og sko i diverse butikker og online. Når det kommer til sneakers, er der at finde utallige producenter, farver og former hvorigennem du kan udtrykke din personlige stil og til dels, din personlighed. Herunder får du også en historisk gennemgang af de mest ikonisk sneakers gennem tiden i en moderne og trendsættende kontekst.


Gamle sneakers – endnu på mode
1917: Converse All Stars vinder frem allerede i begyndelsen af 1900-tallet. Denne sneaker var oprindeligt designet til fodbold, men indgår i dag mere i sammenhæng med basketballkulturen.
1968: Adidas Gazelle blev i produktionsåret allerede en stor del af fodboldkulturen, ikke mindst blandt de engelske fodboldfans.
1968: I samme år producerede konkurrenten til Adidas, Puma en Suede-variant, som var den første sko til at blive opkaldt efter en basketballspiller og havde desuden sin store udbredelse i 70’erne og 80’ernes USA.  
1969: Adidas Superstar vandt frem som en af historiens mest trendsættende sneakers og blev med tiden en meget ikonisk sneaker inden for især hiphop-kulturen.
1975: I midten af 70’erne introduceredes Vans Era som den mest stilede skatersko. Sidenhen er den da også blevet en stor del af modebranchen trendsættende miljø.
1988: New Balance kom på markedet med deres signaturmodel (574’eren) som efter sigende skulle blive et symbol for godt amerikansk skohåndværk og denne basissnearker fås i op til 80 forskellige farver og kombinationer.
2004: Nike Free model 5.0 blev efter sigende intet mindre end en revolution inden for snearkers-verdenen og var et udtryk for Nike Frees 10 års jubilæum fra produktionen af den første Nike Free snearker.
2010: Nike Roshe Run er karakteriseret ved en af de mest populære snearkers i nyere tid og er sidenhen udkommet i et utal af varianter.

Alle producenter fornyer sig dog år efter år, og lancerer i den forbindelse hele tiden nye versioner eller brands som understøtter det oprindelige.
 

Vælg sko som udtrykker din stil
Det kommer måske ikke bag på dig, men ved erhvervelse af nye sneakers er det essentielt at købe nogle som man kan lide – ja måske i virkeligheden nogle som man ikke kan leve uden. Overvej hvad du bærer bedst samt om de appellerer til din personlige stil –  og til din personlighed.
Som skrevet, findes der utallige producenter som kan tiltale dig og din stil, og det maksimalt bedste ville jo være, hvis de alle fandtes blot et samlet sted. Herunder kan du tage et kig på https://www.fashionforest.dk, hvor de har en kategori kun til sneakers.

 

Praksis vs. moderigtig
Det er ikke altid at de to begreber om praksis og mode stemmer overens, men i en moderne verden er mange sneakers produceret til at opfylde begge krav. Overvej dog alligevel hvad som er vigtigst for dig, inden du går ud og erhverver dig et nyt par. Ganske rigtigt er der en talemåde der siger at man må lide for skønheden, men i tilfældet med sneakers, eller sko generelt, er det dog ekstremt vigtigt, at du kan gå i dine nye snearkers. De bliver jo ikke vist frem til offentligheden hjemme fra skohylden.  

 

Dit hjem udtrykker ligeledes din personlighed
Men det er ikke kun dine sneakers som kan bruges til at udtrykke din personlige stil. Dit hjem siger mere end tusinde ord når det kommer til at udtrykke din personlighed. Om du går under boligtypen ’lejebolig København’, ’villa Århus’ eller ’ejendom Odense’, er alle boligejere fast besluttede på at indrette deres bolig på så vidt en måde, at denne udtrykker både stil og personlig karisma.  

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen