Smart rooms - fordi less is more

16. februar, 2016 - kl. 16:06
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Boligmarkedet er presset i øjeblikket, og det er svært at finde bolig i de større danske byer. Og selv når du finder noget, er det ofte meget dyrt i forhold til den plads, du får til rådighed. Det kan de nye såkaldte smart rooms være en oplagt løsning på.

Hvad er smart rooms?

Smart rooms er et koncept, der går ud på, at få mest muligt ud af sin bolig, og implementere smarte løsninger, der udnytter dine kvadratmeter allermest optimalt. Dette stiller dog store krav til det tømrerfirma, der skal udføre arbejdet for dig. Vi har været i dialog med NSF Byggeentreprise, der er et kombineret tømrer- og snedkerfirma, og her mærker man en stigning i efterspørgslen af smart rooms.

”Stadig flere kunder efterspørger disse smart rooms, og det kræver en del af os som tømrerfirma, at indfri og leve op til kundens ønsker. Men det er en spændende opgave, som vi gør vores bedste for at løse i samråd med kunden.”

 

Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser

Et gammelt, og måske en anelse slidt, ordsprog lyder; wish it, dream it, do it. Og sådan har filosofien bag denne nye boligtrend temmelig sikkert også lydt. I hvert fald lader smarte rum sig ikke umiddelbart begrænset af sparsom plads, eller ambitiøse målsætninger. Tværtimod er det med til at drive tømrerfirmaer til at tænke mere kreativt og ude af boksen, end de sikkert har været vant til i mange år.

Ud fra devisen; ”hvad du ønsker, skal du få”, har smart rooms banet vej for en helt ny bølge af krav til landets mange snedkerfirmaer. For her er der ikke noget, der hedder standardløsninger. Nej, her skal der for alvor nytænkes og tilpasses, så den enkelte kundes hjem bliver udnyttet allerbedst og så det opfylder kundens individuelle ønsker og krav.

Se f.eks. nedenstående video med Mette, der har fået indrettet sin lille 1 værelses københavnerlejlighed efter alle kunstens regler. Foruden at Mettes 16 m2. stue nu kan rumme hende selv, hendes seng, en sofa og et spisebord, kan den også huse overnattende gæster og helt op til 12 personer omkring middagsbordet. Alt sammen takket været en ny og innovativ tankegang i forhold til boligindretning, design og interiør.

Del videoen med dine venner

Genialt til ekstraværelset

Udover at være helt oplagt til små lejligheder, er smart room konceptet også noget nært genialt til ekstraværelset. Med den nye smarte indretningsteknik, kan du på nul komma fem omdanne dit ekstraværelse præcis som du vil. Det kan være et værelse til ungerne, hvis de skiftes til at bo hos far og mor, det kan være et kontor, en ekstra soveplads eller noget helt fjerde. Og det fede er, at det ene ikke udelukker det andet. Smart rooms kan således bidrage til, at det bliver lettere at få solgt sin lille lejlighed, fordi de ganske enkelt bliver mere attraktive i forhold til pris og måden de kan udnyttes på.

Alt sammen decideret designer guf, der ikke bare varmer enhver indretningsarkitekts hjerte, men også kan vise sig som gode nyheder på vores generelle boligmarked.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen