Sæt et personligt præg på dit hjem

Dette indhold er sponsoreret

31. marts, 2020 - kl. 10:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Når det kommer til indretningen af ens hjem, kan det være svært at skabe et stilrent udtryk, samtidig med at bevare noget personlighed. Det ene udelukker ikke nødvendigvis det andet, og hvis der er noget der skaber hygge og liv i et hjem, så er det, hvis indretningen afspejler personerne der bor der.

 

Indret med betydningsfulde ting

En væsentlig del af at skabe en personlig stil er at indrette med de ting, man selv finder betydningsfulde. Det kan være en skulptur fra en mindeværdig rejse, et arvestykke fra familien eller en plante, som du nyder at passe og pleje. At omgive sig med ting, man sætter pris på, gør ikke mindst at man bliver i bedre humør, men det skaber også et personligt udtryk i hjemmet, hvilket bidrager til en mere hyggelig og hjemlig atmosfære. Vær’ derfor ikke bange for at inkorporere den lidt spøjse bambuskurv fra dengang du var i vietnam - den skaber blot et federe udtryk, og så har den garanteret et godt minde med sig.

 

Pryd dine vægge

Der, hvor man virkelig kan udtrykke ens egen stil, er igennem det man har hængende på væggene - og det er altid en god ide at pryde sine vægge. Man kan vælge at hænge en opslagstavle op; den er ikke alene praktisk, men også enormt dekorativ. Her kan man hænge indkøbssedlen, huskelisten eller en invitation. Man kan også få fremkaldt sine yndlingsbilleder af venner eller familie og have dem hængende sammen med fine postkort og tegninger. En anden mulighed er at hænge en masse flotte plakater op. Her kan man skabe dit helt eget udtryk ved at kombinere både grafiske plakater, fotokunst og affotograferede malerier. Man kan også skabe et personligt udtryk med en sjov Dialægt plakat, med humoristiske udtryk og talemåder fra lige netop den landsdel du kommer fra. 

 

Vær ikke bange for farver

Sort og hvid kan virke som det sikre valg, når man skal planlægge en farvepalette til sit hjem. Ulempen ved de udelukkende sorte og hvide farver er, at det hurtigt får et kedeligt og klinisk udtryk. Derfor opfordrer vi til, ikke at være bange for, at bruge farver. Farver skaber en hyggelig stemning i hjemmet og giver liv til rummet. Dermed ikke ment, at alt skal være farvet frem for hvidt. Et hvidt køkken vil for eksempel være flot op ad en farverig væg som kontrast. Det er dog også vigtigt, inden man kaster sig ud i en stor og farverig omdekorering, at man har overvejet, hvilke farver man vil bruge, og hvordan de komplimenterer de øvrige farver der indgår i hjemmet.

Det vigtigste i at sætte et personligt præg på ens hjem er i virkeligheden at finde ud af, hvad din personlige stil er og hvad du foretrækker i en indretning - og så brug det. Få inkorporeret dine yndlings souvenirs, billeder og farver og skab det hjem, der passer lige netop til dig og dine behov.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen