Sådan laver du lækker sushi til en lækker dame

Solen skinder og sommeren er ved at titte frem. Damerne er ligeså sultne som du er, så hvorfor ikke servere dem noget lækkert?



11. maj, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Sushi er en forholdsvis nem ret, der siden 1980´erne er blomstret i vestens køkken. 

I nogle dele af Danmark, er sushi blot en betegnelse for rå fisk. Dette er helt forkert, da ordet "Sushi" er den japanske betegnelse for ris med riseddike.
Rå fisk i Japan, kaldes Sashimi

Der er et hav af forskellige slags sushi. Magura, Ika, Hamaci og California roll, er blot få ud af mange. Det er svært at holde styr på dem allesammen, men læs videre og du skal nok få det lært

Sushi består af ris, tang, rå fisk og grøntsager og der sjældent brugt andre krydderier end Wasabi og chilli.  

Tangen som sushien rulles ind i, er noritang
Sushi er en sund og lækker ret, som er blevet spist i asien i mere end 2000 år. Selvom sushi idag anses som værende Japansk, men faktisk stammer sushi fra Kina

Med en smule kreativitet kan du gøre et kunstværk ud af dine sushi ruller
I et kinesisk leksikon fra 100 tallet findes den første registrede omtale om sushi. Det var en tid hvor køleskabe og frysere ikke fandtes. Men kineserne havde kreative måder at bevare mad på.

Kineserne lavet noget der hed nare-sushi. Først saltede fisken og derefter pakkede de den ind i ris. Når risen gærer, producerer den mælkesyre, som æder fordærvelses bakterierne og bevarer fisken. Risen smides væk, når fisken skal spises og fisken spises rå.
Sushi er meget simpelt at lave. Det kan laves ved at følge denne let udførlige manual, som kan forstøres og printes ud.
Har du haft gode erfaringer med hjemmelavet sushi?

Eller dårlige erfaringer med sushi ude fra?

Eller er det bare lidt for udenlandsk med rå fisk?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen