Sådan laver du lækker sushi til en lækker dame
Solen skinder og sommeren er ved at titte frem. Damerne er ligeså sultne som du er, så hvorfor ikke servere dem noget lækkert?
Sushi er en forholdsvis nem ret, der siden 1980´erne er blomstret i vestens køkken.
Rå fisk i Japan, kaldes Sashimi
Der er et hav af forskellige slags sushi. Magura, Ika, Hamaci og California roll, er blot få ud af mange. Det er svært at holde styr på dem allesammen, men læs videre og du skal nok få det lært
Sushi består af ris, tang, rå fisk og grøntsager og der sjældent brugt andre krydderier end Wasabi og chilli.
Tangen som sushien rulles ind i, er noritang
Med en smule kreativitet kan du gøre et kunstværk ud af dine sushi ruller
Kineserne lavet noget der hed nare-sushi. Først saltede fisken og derefter pakkede de den ind i ris. Når risen gærer, producerer den mælkesyre, som æder fordærvelses bakterierne og bevarer fisken. Risen smides væk, når fisken skal spises og fisken spises rå.
Sushi er meget simpelt at lave. Det kan laves ved at følge denne let udførlige manual, som kan forstøres og printes ud.
Har du haft gode erfaringer med hjemmelavet sushi?
Eller dårlige erfaringer med sushi ude fra?
Eller er det bare lidt for udenlandsk med rå fisk?
Eller dårlige erfaringer med sushi ude fra?
Eller er det bare lidt for udenlandsk med rå fisk?
Synes godt om modesektionen.dk | Del artiklen | |