Sådan indretter du dit nye hjem

14. oktober, 2020 - kl. 12:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Hvis du lige er flyttet i en ny bolig, er indretningen uden tvivl en af de øverste punkter på agendaen. Det har stor betydning for, hvor veltilpas du kommer til at føle dig i hjemmet, og der kan først komme helt ro på, når den del er klaret. Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvordan du vil indrette dit nye hjem. 

Hvis du ikke har et klart billede over, hvad du ønsker, kan du søge inspiration hos reklame opslag og blogindlæg. Det kan være en stor hjælp, hvad end du er ude efter designer sofaer i høj kvalitet, unikke genbrugsfund eller møbler designet og bygget i egen hånd. Der er mange løsninger, når det kommer til indretningen, og det vigtigste er, at du vælger en udgave, som passer til dig og viser, hvem du er. 

3 tips til en unik boligindretning 

Hvis du gerne vil have en smuk indretning, som ikke kun består af typemøbler fra IKEA og neutrale farver, er det oplagt at indføre nogle unikke detaljer i indretningen. Det er ikke ensbetydende med, at hele indretningen skal skille sig ud fra top til tå. Selv få detaljer i indretningen kan have en stor effekt på helhedsindtrykket. Her får du 3 tips til, hvordan du kan skabe en unik boligindretning. 

  1. En farvet væg: de fleste hjem i Danmark består udelukkende af hvide vægge. Du kan derfor let få din indretning til at skille sig lidt ud med en væg malet i en stærk farve. Lige nu er pastelfarver også meget oppe at køre, og det kan være et perfekt valg til væggen. Det vigtigste er, at du vælger en farve, som du synes om. På den måde kan du skabe et unikt udtryk i hjemmet, som også skaber et indblik i din personlighed. 
  2. DIY-projekter: med DIY-projekter kan du lave små unikke pyntegenstande, som du kan være helt sikker på ikke at finde en kopi af i andre hjem. DYI er et engelsk ord for gør-det-selv, som har taget fart på globalt plan. Nu bruges det altså også i forbindelse med andre sprog, som en fællesbetegnelse for sjove projekter, som kan laves selv. Det er også en god idé, hvis du vil finde en hyggelig aktivitet, som du kan lave sammen med dine børn eller venner. 
  3. Genbrugsfund: I stedet for kun at købe dit nye interiør hos boligkæder såsom IKEA, kan du tage et smut i en genbrug. Her finder du måske ikke alt, men du vil næsten altid finde noget, som kan gøre en forskel. Der findes et hav af genbrugsbutikker i Danmark, og det kan for nogle blive en hel sport at gå i butikkerne i søgen efter de perfekte fund. Det er ikke kun en sjovt men også meget brugbart, fordi du kan finde nogle smukke genstande til dit hjem, som kan være med til at adskille din indretning fra andres. Desuden er mange genbrugsbutikker en del af velgørenhedsorganisationer, hvilket betyder, at du også støtter et godt formål, når du handler der. 

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen