Sådan indretter du dit eget walk-in-closet

23. marts, 2021 - kl. 08:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Hvis du elsker tøj og mode, drømmer du måske også om dit eget walk-in-closet, hvor du nemt kan danne et overblik over alt det, du har i din garderobe. 

Hvis du står og skal indrette et walk-in-closet, får du her nogle tips til, hvordan du gør det. 

Gå ikke ned på bøjlestænger

Det gode ved et walk-in-closet er, at du breder din garderobe lidt ud, så du nemmere kan se, hvad du har. Derfor er det også en fordel, hvis du hænger meget af dit tøj op på bøjler, da det på den måde er langt lettere at se, hvad du har. Du skal ikke gå ned på bøjlestænger i dit walk-in-closet, for det er det, der gør, at du nemt kan danne et overblik. 

Du kan finde bøjlestænger, der kan sættes direkte på dine vægge. Ellers kan du bruge tøjstativer. Hvis du har brug for kommoder eller reoler til noget af dit tøj, kan du finde det på moebelkompagniet.dk

Vælg den rette belysning 

Når du skal stå hver dag og vælge tøj, er det nødvendigt, at der er en ordentlig belysning. Du skal finde en lampe, som giver dig en tilpas mængde belysning, så det føles rart at være i dit walk-in-closet. Det kan være, at du foretrækker en kraftig og kold belysning, men det kan også være, at du hellere vil have en blød og varm belysning. 

Find det perfekte spejl

Du skal naturligvis kunne se dig selv og dit tøj, når du står i dit walk-in-closet. Derfor er det vigtigt med et godt spejl. Et stort spejl er at foretrække i de fleste tilfælde, da du på den måde kan se hele din krop på én gang. Det gør det langt nemmere at finde frem til det rigtige sæt tøj. Spejle kommer i forskellige designs, så skal finde et, der passer til netop din stil.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen